«Χωρισμός» alert: Η Khloe Kardashian έδιωξε τον Tristan από το σπίτι τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Χωρισμός» alert: Η Khloe Kardashian έδιωξε τον Tristan από το σπίτι τους

Τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τότε που η Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι κι ενώ πιστεύαμε πως ο ερχομός της True –αυτό είναι το όνομα που επέλεξε για την κόρη της- θα τους έφερνε πιο κοντά και θα άφηνε πίσω της το θέμα απιστία, τελικά δεν είχαμε άδικο. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν το διάσημο ζευγάρι να μένει χωριστά.

Για την ακρίβεια οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Khloe Kardashian έδιωξε τον Tristan Thompson από το σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί στο Ohio και πλέον μένει μόνη με την κόρη την νεογέννητη κόρη της. Κάτι που είναι προσωρινό υποθέτουμε, μέχρι να είναι σε θέση να ταξιδέψει ξανά και να πάει πίσω στο σπίτι της στο Hidden Hills.

Η 33χρονη star αυτές τις πρώτες ημέρες φροντίζει μόνη της την νεογέννητη κόρη της, χωρίς την παρουσία του πατέρα και αυτό μάλλον θα λέγαμε πως δεν είναι και πολύ καλό για την ψυχολογία μιας λεχώνας μαμάς. Δεν έχουμε ακόμη ακριβείς πληροφορίες για το αν η reality star και ο μπασκετμπολίστας έχουν χωρίσει οριστικά, ωστόσο για την ώρα μένουν χώρια και η επικοινωνία τους είναι η τυπική.

Δες παρακάτω στη gallery φωτογραφίες από το σπίτι της Khloe στο Ohio.

Διάβασε ακόμη:

Η λεπτομέρεια για το μωρό της Khloe Kardashian, που αλλάζει τα δεδομένα