Κι άλλη εγκυμοσύνη στην οικογένεια Kardashian;

Κι άλλη εγκυμοσύνη στην οικογένεια Kardashian;

Και όχι δεν εννοούμε την Kendall Jenner

Μετά και την γέννηση της κόρης της Khloe Kardashian –την οποία ακόμη δεν έχουμε δει- ολοκληρώθηκε και το τελευταίο της μέλος που ήταν έγκυος γι΄ αυτήν τη χρονιά. Και όμως πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια Kardashian θα αποκτήσει και άλλο μέλος σύντομα. Για να σε προλάβουμε και να σε ηρεμήσουμε να σου πούμε πως όχι, δεν είναι η Kendall αυτή που θα γεννήσει.

Αντιθέτως η μεγάλη της αδερφή Kourtney, που πριν από λίγες ημέρες είχε γενέθλια, έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές, πως θέλει να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι. Και ξέρει πολύ καλά ποιος θέλει να είναι και ο πατέρας αυτού. Μαντεύεις κάποιον; Πολύ σωστά, η 39χρονη star επιθυμεί να κάνει ένα ακόμη παιδάκι με τον σύντροφο της Younes Bendjima και ο Scott Disick είναι έξαλλος.

Μην μας ρωτήσεις γιατί, πιθανότατα ούτε κι αυτός ξέρει τον λόγο, όμως δεν μας απασχολεί και ιδιαίτερα η γνώμη του για να είμαστε ειλικρινείς. Σε ένα από τα επεισόδια του KUWTK η Kourtney είχε πει στις Kim και Khloe Kardashian, πως σκέφτεται να καταψύξει τα ωάρια της για κάποια μελλοντική πιθανή εγκυμοσύνη. Τώρα δεν ξέρουμε αν η συγκεκριμένη είδηση περί απόκτησης παιδιού με τον Younes είναι αληθινή, όμως εμείς οφείλαμε να σε προειδοποιήσουμε.

Διάβασε ακόμη:

Kourtney Kardashian: Η επίπεδη κοιλιά της είναι το #bodygoal μας γι’ αυτό το καλοκαίρι