Νέα κόντρα στην οικογένεια Kardashian: Γιατί ο αδερφός τους δεν τις θέλει στον γάμο του;

Νέα κόντρα στην οικογένεια Kardashian: Γιατί ο αδερφός τους δεν τις θέλει στον γάμο του;

Κάποια χοντρά και άσχημα λόγια ειπώθηκαν

Η οικογένεια Kardashian καλώς (ή κακώς) θα μας ακολουθεί και θα υπάρχει στις ζωές μας για πολλά χρόνια ακόμη και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, μιας και όλα περιστρέφονται συνεχώς γύρω τους. Και τώρα μετά από τόσες εγκυμοσύνες και μετά και από το σκάνδαλο που προέκυψε με την Khloe και τον Tristan Thompson, έχουμε μία νέα κόντρα.

Μια νέα κόντρα που δεν ξέρουμε τι είδους κατάληξη θα έχει –και αν ενδιαφέρει καθόλου τη διάσημη οικογένεια- αφού ο αδερφός τους δήλωσε πως δεν τις θέλει στο γάμο του και δεν τις αναγνωρίζει καν σαν οικογένεια του. Και κάπου εδώ κάνουμε μια παύση γιατί σίγουρα έπαθες ότι κι εμείς όταν το διαβάσαμε για πρώτη φορά.

Ποιος αδερφός; Ποιος γάμος; Παντρεύεται ο Rob και δεν ξέρουμε τίποτα τόσο καιρό; Και κάπου εδώ να σε καθησυχάσουμε γιατί όταν λέμε αδερφό, εννοούμε τον Brody Jenner (ναι εκείνο το κουκλί) ο οποίος σε λίγο καιρό παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Kaitlynn Carter. Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί στο Bali χωρίς όμως να προσκαλέσει τις Kourtney, Kim και Khloe, αφού ο ίδιος ο Brody δήλωσε με πολύ νεύρο, πως δεν είναι αδερφές του και πως δεν τις αναγνωρίζει καν σαν οικογένεια του.

Μάλιστα δεν είναι ακόμη απόλυτα βέβαιος για το αν θα προσκαλέσει τις ετεροθαλείς αδερφές του Kendall και Kylie. Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα μέλη της οικογένειας αυτής, οπότε αν μας ρωτάς λογικό το βρίσκουμε. Τώρα ποια είναι η άποψη της διάσημης οικογένειας και τι σκοπεύει να κάνει δεν θα το μάθουμε ποτέ μάλλον.

Δες φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ένα βήμα πριν το τέλος! Η απόφαση της Khloe Kardashian δεν θα αρέσει καθόλου στον Tristan