Σκάνδαλο Khloe Kardashian: Οι νέες αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως και θα κάνουν έξαλλη τη star

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σκάνδαλο Khloe Kardashian: Οι νέες αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως και θα κάνουν έξαλλη τη star

Ελπίζουμε η Khloe να μην το έχει δει αυτό

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα ανάμεσα στην Khloe Kardashian και τον Tristan Thompson. Το σκάνδαλο περί απιστίας του μπασκετμπολίστα πήρε μεγάλες διαστάσεις και δυστυχώς ούτε η γέννηση της κόρης τους μπόρεσε να το καλύψει και να το κάνει να ξεχαστεί. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν, πως ο Tristan το έκανε συχνά πυκνά αυτό το «παιχνιδάκι».

Οι τελευταίες πληροφορίες που λες αναφέρουν πως δεν ήταν μόνο αυτές οι γυναίκες με τις οποίες απάτησε την Khloe ο 27χρονος, αλλά υπάρχουν δύο ακόμη, με τις οποίες ήρθε σε επαφή ο Tristan, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε κατά την διάρκεια του NBA All Star Game. Συγκεκριμένα ο μπασκετμπολίστας εθεάθη να φλερτάρει με τα μοντέλα Jasmine Rose και Maya Nova στο Los Angeles στις 16 Φλεβάρη.

Μόλις δύο ημέρες μετά του Αγίου Βαλεντίνου, την οποία ημέρα την είχε περάσει εξ ολοκλήρου με την σύντροφο του και μητέρα της κόρης του, Khloe Kardashian. Μια πηγή ανέφερε στο Us Weekly: Δύο κοπέλες καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Tristan και με κάποιους συμπαίκτες και άλλους Καναδούς φίλους του, κατά την διάρκεια του All Star Game». Απ’ ό,τι φαίνεται ο μπασκετμπολίστας μας βγήκε αρκετά σκανταλιάρης και δεν είμαστε σίγουρες πως η Khloe θα τον συγχωρέσει τόσο εύκολα.

Διάβασε ακόμη:

Νέα κόντρα στην οικογένεια Kardashian: Γιατί ο αδερφός τους δεν τις θέλει στον γάμο του;