Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία που δεν έχεις δει από τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου

Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία που δεν έχεις δει από τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου

Και την ανέβασαν οι fans της

Πριν από μία εβδομάδα η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ένωσαν τις ζωές τους για τρίτη φορά, όταν και παντρεύτηκαν στη Μύκονο με θρησκευτικό γάμο. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Κιβωτός που ανήκει στον σύζυγό της και βρίσκεται στην περιοχή Ορνός του νησιού.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς, που βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων και εμείς δεν χορταίναμε να βλέπαμε βίντεο και φωτογραφίες. Ο γάμος τους ήταν ένας από τους πιο λαμπερούς της ελληνικής showbiz και η Αθηνά την τελευταία εβδομάδα μας "βομβαρδίζει" με φωτογραφίες από τον γάμο της που δεν είχαμε δει.

Υπάρχει όμως και μία φωτογραφία που δεν είδαμε από την Αθηνά, ούτε από κάποιον φίλο ή συγγενή. Την φωτογραφία αυτή ανέβασε στο Instagram το fanclub του ζευγαριού και είναι ίσως η πιο όμορφη με τους δυο τους που έχουμε δει μέχρι αυτήν τη στιγμή. Φίλιππος και Αθηνά βρίσκονται μέσα σε ένα δωμάτιο και στέκονται ο ένας απέναντι από τον άλλον και κοιτάζονται τρυφερά.

Δεν ξέρουμε ποια είναι η γνώμη σου, όμως εμάς η φωτογραφία αυτή μας άρεσε πολύ.

Δες τη στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Αθηνά Οικονομάκου τραγουδάει σε ξέφρενο ρυθμό ελληνικές επιτυχίες