Θυμάσαι την κακιά Βάλερι του Beverly Hills; Είναι 45 ετών και αγέραστη! (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Θυμάσαι την κακιά Βάλερι του Beverly Hills; Είναι 45 ετών και αγέραστη! (photos)

H Tiffani-Amber Thiessen είναι σήμερα 45 ετών

Μιας και τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills είναι σήμερα πιο hot από ποτέ, με το reboot της σειράς μετά από πολλές δεκαετίες, στο επίκεντρο βρέθηκαν και οι stars της θρυλικής νεανικής σειράς που δεν έλαβαν μέρος στο τηλεοπτικό comeback.

Πέραν του Luke Perry που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, στο νέο BH90210 δεν εμφανίστηκε ούτε το κακό κορίτσια της σειράς, η Βάλερι Μαλόουν, άκα Tiffani Amber Thiessen.

tiffanithiessen 58994695 123471532175561 6342563661522353835 n

Η Thiesen που είχε ουσιαστικά καλύψει τον ρόλο της Doherty είναι σήμερα 45 ετών και συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική και όχι μόνο.
Η τηλεοπτική Valerie Malone, συνέχισε την καριέρα της ως ηθοποιός σε σειρές όπως τα: Just Shoot Me!, Two Guys, a Girl, and a Pizza Place και White Collar ενώ τώρα εμφανίζεται στη σειρά του Netflix, Alexa & Katie. Αυτή η σειρά, φαίνεται πως υπήρξε και εμπόδιο για την επανείσοδο της Thiessen στα νέα Χτυποκάρδια:

«Αυτό το διάστημα και μέχρι το Σεπτέμβρη έχω τα γυρίσματα της σειράς Αlexa και Katie. Το πρόγραμμά μου είναι τόσο δύσκολο που δεν μου επιτρέπει να είμαι κομμάτι από τα Χτυποκάρδια, αν και θα το ήθελα. Εύχομαι σε όλους καλή τύχη και είμαι σίγουρη πως το σόου θα είναι υπέροχο», τόνισε η ίδια σε συνέντευξή της.



Η Thiessen πέραν της καριέρας της είναι και μια ευτυχισμένη μαμά και σύζυγος. Ο γάμος της έγινε το 2005 και από τότε, η ηθοποιός είναι αχώριστη με τον αγαπημένο της Brady Smith με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον τετράχρονο Holt Fisher Smith και την 9χρονη Harper Renn Smith.

Πέραν της υποκριτικής, η Tiffani ασχολείται και με την μαγειρική και ζαχαροπλαστική, έχει κάνει τηλεοπτικά περάσματα για να μαγειρέψει σε πολλές εκπομπές ενώ για δύο χρόνια από το 2015 έως και το 2017, είχε την δική της εκπομπή μαγειρικής με τον πρωτότυπο τίτλο Dinner at Tiffani's.

Το συγκλονιστικότερο όμως όλων είναι πως η Thiessen είναι ακριβώς όπως την θυμάσαι, λες και ο χρόνος πέρασε και δεν την ακούμπησε.