Η Harper Seven έγινε ολόκληρη γυναίκα! Η εμφάνιση με λευκό φόρεμα στο πλευρό του David

Η Harper Seven έγινε ολόκληρη γυναίκα! Η εμφάνιση με λευκό φόρεμα στο πλευρό του David

Η 12χρονη Harper Seven μπορεί να έχει φτάσει στο ύψος τον David αλλά παραμένει το κοριτσάκι του μπαμπά.

Η οικογένεια Bechkham στηρίζει για μια ακόμα φορά τη Victoria στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

Δείχνοντας πως έχει πάρει την αίσθηση γούστου της μητέρας της, η 12χρονη Harper Seven είναι πλέον μια μεγάλη κοπέλα και το λουκ με το λεκυό μάξι φόρεμα και τα πέδιλα Prada που κοστίζουν περισσότερα από 900 ευρώ, μας έπεισε πως στο μέλλον έχουμε πολλά να δούμε από εκείνη.

Celebrity Sightings In Paris - September 29th, 2023
PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 29: Harper Beckham is seen on September 29, 2023 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/GC Images)

Η Harper πόζαρε στο πλευρό του πατέρα της David και όλα τα βλέμματα έπεσαν με μιας στον 48χρονο που συνδύασε το κοστούμι του με πέδιλα και κάλτσες.

https://www.instagram.com/reel/Cxx1QbWoSQB/

Στο backstage video που δημοσίευσε ο David, είδαμε την αδυναμία του, την κόρη του να επιμελείται το μακιγιάζ του. Μαζί με τον Beckham και την Harper Seven, βρέθηκε και ο 18χρονος πια Cruz Bechkam ενώ στο show της μαμάς Victoria θα εμφανιστούν και οι άλλοι δύο γιοι της, ο 24χρονος Brooklyn και ο 21χρονος Romeo.

H λατρεία της Harper για τη μόδα και τη φίρμα Prada, φάνηκε και μέσα στο καλοκαίρι, με τα 12α γενέθλια της κόρης του ζεύγους Beckham.

Η Victoria Beckham διοργάνωσε για τα 12α γενέθλια της κόρης της ένα Prada party! Πιο συγκεκριμένα στα Harrods, στο Λονδίνο, υπάρχει ένα caffè από τον γνωστό Ιταλικό οίκο, Prada. Εκεί όλη η οικογένεια Beckham, μαζί με συγγενείς και φίλους μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μικρής Harper Seven.

Η Harper Seven ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Η ίδια προτίμησε για τα γενέθλιά της ένα σατέν μωβ φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα, ενώ το συνδύασε με λευκά sneakers.