Ένα νέο έγκλημα στο Ναυάγιο αναζητά τιμωρία με τον Ιπποκράτη να ξεφεύγει ξανά από τους εχθρούς του

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα νέο έγκλημα στο Ναυάγιο αναζητά τιμωρία  με τον Ιπποκράτη να ξεφεύγει ξανά από τους εχθρούς του

Αστυνομικό μυστήριο ξεκινά στο Ναυάγιο λίγο πριν την οικογενειακή τραγωδία που αφορά στη Λίνα και τον Μάκη. 

Μεταξύ Αθήνας και Κρήτης θα υπάρξουν εξελίξεις στη συνέχεια στο Ναυάγιο. Η μία αφορά σε ένα νέο έγκλημα και η άλλη σε μία οικογενειακή τραγωδία με ανυπολόγιστες συνέπειες. Δύο ζευγάρια, η Ειρήνη με τον Πέτρο και η Λίνα με τον Μάκη θα περάσουν τις χειρότερες στιγμές τους στη σειρά.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ξέρει να ξεφεύγει από τις κακοτοπιές αλλά αυτή τη φορά κάνει λάθος

Μία πολύ περίεργη ανατροπή θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια στο Ναυάγιο και κανείς δεν περίμενε πως η σειρά του Mega, θα εξελισσόταν με τέτοιο συναρπαστικό τρόπο. Καταρχάς έχουμε ένα νέο σχέδιο κατά του Ιπποκράτη - Γιάννη Στάνκογλου, το οποίο δυστυχώς αποτυγχάνει.

Ποιο είναι το μέλλον του Πέτρου στο Ναυάγιο τώρα που όλοι θα μάθουν την ταυτότητά του;

Ειρήνη και Πέτρος μαζί με την Ευγενία σκαρφίζονται μία νέα ιστορία για να μπορέσουν να κάνουν τον Ιπποκράτη να ανοιχτεί και να τον παγιδέψουν για τον φόνο της Κλαίρης και αδελφής της Ευγενίας. Εμφανίζεται στο σπίτι του ένας άντρας ο οποίος αυτοαποκαλείται ως ο εραστής της Κλαίρης και την αναζητά. Εκείνος τον απειλεί πως θα τον καταδώσει στην αστυνομία για τον θάνατό της και αμέσως υποψιάζεται την αλήθεια. Ο Ιπποκράτης θα ρωτήσει τη Δήμητρα, αν στο ημερολόγιο της Κλαίρης αναφέρονταν αυτός ο άντρας. Όταν μαθαίνει πως δεν υπάρχει τέτοιο στοιχείο αποφασίζει να «τελειώνει» με την Ευγενία.

Τώρα θα αναρωτιέσαι τι ρόλο παίζει η Δήμητρα, αφού έχει διαβάσει το ημερολόγιο. Ο Ιπποκράτης θα την εκφοβίσει πως θα της κάνει κακό αν σε όλους τους άλλους μιλήσει για αυτό το ημερολόγιο. Η υπηρέτρια όμως που προσπαθεί να προστατέψει τον μικρό Ορφέα αλλά και την Ειρήνη, θα κάνει πως συμμαχεί μαζί του, ενώ στην ουσία θα προσπαθεί και εκείνη να τον αποκαλύψει.

Η Ειρήνη και ο Πέτρος έχουν αρχίσει να φοβούνται πως κάτι σοβαρό συνέβη με την εξαφάνιση της Ευγενίας. Είναι σίγουροι πως ο Ιπποκράτης ευθύνεται για αυτό. Τα πράγματα όχι απλά σοβαρεύουν αλλά γίνονται επικίνδυνα. Θα πρέπει να σκεφτούν κάτι καλύτερο και ένα νέο σχέδιο γιατί πλέον κινδυνεύει και η δική τους ζωή.

https://www.instagram.com/reel/C6_iyXKLX-U/

Όμως η νέα τραγωδία που συμβαίνει στην Κρήτη ανάμεσα στις οικογένειες της Λίνας και του Μάκη, προσδίδει ένα διαφορετικό ενδιαφέρον στη σειρά. Οι δύο οικογένειες θρηνούν θύματα και τη μητέρα του Μάκη, Μαρία με κίνδυνο να φυλακιστεί για την απόπειρα δολοφονίας του Δημήτρη. Οι δύο νέοι βρίσκονται ξαφνικά αντίπαλοι. Δες εδώ και ότι θα συμβεί.

Το πλάνο του φινάλε του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο και ένας θάνατος που καταστρέφει τη ζωή Λίνας και Μάκη