Σκίστηκε ξαφνικά το καλσόν σου; Μην αγχώνεσαι! Πάτησε το "Rescue Button" της BiC... τώρα!

Σκίστηκε ξαφνικά το καλσόν σου; Μην αγχώνεσαι! Πάτησε το "Rescue Button" της BiC... τώρα!

 Μη χάνεις λεπτό! 

Η είδηση: Μέχρι τις 25 Ιανουαρίου η BiC αντικαθιστά άμεσα και εντελώς δωρεάν το σκισμένο σου καλσόν! Αρκεί να μπείς στο www.bicrescuebutton.gr και να το ζητήσεις!

Η BiC, τηρώντας πιστά το μήνυμα «Πάνω απ' όλα γυναίκα» και με στόχο να εξασφαλίσει σε κάθε γυναίκα μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, δημιούργησε το www.bicrescuebutton.gr, ένα «μηχανισμό διάσωσης» από μικρά «ατυχήματα» που μπορεί αναπάντεχα να αλλοιώσουν την κομψότητα και το στυλ της σύγχρονης γυναίκας, όπως το σκίσιμο του καλσόν της!


Μέσα από το microsite που θα βρίσκεται στον «αέρα» μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, κάθε γυναίκα μπορεί να ζητήσει με μία απλή κίνηση την άμεση και δωρεάν αντικατάσταση του σκισμένου καλσόν της. Αμέσως μετά το πάτημα του BiC rescue button, η BiC αναλαμβάνει να παραδώσει εντός μισής ώρας το καλσόν που έχετε ζητήσει, στη διεύθυνση που έχετε ορίσει, εντελώς δωρεάν. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά, από τις 12:00 έως τις 24:00 και καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.


Η συγκεκριμένη ενέργεια, που υλοποιείται από τις 22 Δεκεμβρίου, έχει ήδη βοηθήσει περίπου 200 γυναίκες, που αντιμετώπισαν μικρά, αναπάντεχα «ατυχήματα», να διατηρήσουν άψογη την εμφάνισή τους! Η BiC, μέσα από το «μηχανισμό διάσωσης», που θα βρίσκεται στον «αέρα» μέχρι την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στις 24:00, προσκαλεί όλες τις γυναίκες να δοκιμάσουν την εφαρμογή και να εξασφαλίσουν μια προσεγμένη και θηλυκή εμφάνιση, κάθε στιγμή!