Τι μπορείς να κάνεις στο πλοίο για να μη βαριέσαι!

Τι μπορείς να κάνεις στο πλοίο για να μη βαριέσαι!

Πειραιάς - Ανάφη 12 ώρες. Ξεκινάω με ένα... αυτο-χαστούκι γιατί αργήσαμε να αποφασίσουμε πού θα πάμε και βγάλαμε εισιτήρια τελευταία στιγμή και τώρα θα κάνουμε ταξίδι μισής μέρας λες και πάμε... Αμερική. Συνεχίζω με δεύτερο χαστούκι σε αυτόν που έκλεισε τα εισιτήρια και δεν μπήκε στον κόπο ή στο έξοδο να βρει μία καμπίνα να «ξεραθούμε» και να ξυπνήσουμε «φράπες» στο νησί το ξημέρωμα.

Το ταξίδι θα μας βρει κάπως έτσι μεσοπέλαγα το ξέρω, το νιώθω, το αισθάνομαι...

hungover 1

Δώδεκα ώρες στο πλοίο! 12 ώρες που δεν ξέρω πραγματικά τι θα κάνουμε (εκτός του ότι θα φάμε όλο το μπαρ). Μαζί με μένα, φαντάζομαι είστε κι άλλες που θα ταξιδέψετε αρκετές ώρες για τον καλοκαιρινό σας προορισμό. Για να μην... σκοτωθούμε με τους αγαπημένους μας φίλους και κάνουμε μοναχούλες διακοπές ή να μην πέσουμε στη θάλασσα από απόγνωση, ελάτε να βρούμε κάποιες λύσεις του τι θα κάνουμε, όσο το πλοίο ταξιδεύει...

Βιβλία
Είναι μία λύση. Θα απλωθούμε κάπου άνετα, θα βάλουμε το φουτεράκι μας (στα πλοία κάνει ανεκδιήγητο κρύο, δεν έχω μάθει ακόμα γιατί) και θα διαβάσουμε ένα καινούργιο βιβλίο. Στη χειρότερη θα μας πάρει ο ύπνος, στην καλύτερη, θα έχουμε όμορφη «παρέα» και για αρκετές ώρες!

65f0f8ad88c14da861b34d426eb08da5

Μουσική
Ακουστικά και... άντε γεια. Δεν ακούς τα παιδάκια να κλαίνε, δεν ακούς τη μηχανή του πλοίου, δεν ακούς τις φωνές στο μυαλό σου, γενικά δεν ακούς. Βάλε μία λίστα με τραγούδια στο κινητό, φόρτισέ το και ταξίδεψε μελωδικά!

Χαρτιά
Οκ, καλή η απομόνωση αλλά παρέα είμαστε μπορούμε να παίξουμε και μία μπιριμπούλα να περάσει ένα 10ωράκι τσακ μπαμ! Εκφράσεις όπως: «ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΠΙΡΙΜΠΑΚΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ» και «ΠΟΣΟΥΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ» καλύτερα να λέγονται χαμηλόφωνα.

1fab83d1ea0e9de7c1a1b18b35e90d64

Σειρά στο ipad
Αν δεν είδες Strangers Things κάνε ένα καλό στον εαυτό σου! 8 επεισόδια είναι η σεζόν άρα ό,τι πρέπει για το ταξίδι αυτό! Πάρε πατατάκια και ξεκίνα τη μοναδική αυτή σειρά που μας πάει πίσω στα 80’s δίνοντάς μας μία συγγραφική και παραγωγικά- ποιοτική σφαλιάρα από την οποία –σας το υπογράφω- θα συνέλθετε μετά το καλοκαίρι!

Πες Βρες
Εξαιρετικό παιχνίδι. Έχουν χωρίσει ζευγάρια, δεν μιλιούνται κολλητοί, έχουν φύγει σέλακ από τα νύχια!
Κατεβάστε το application στο κινητό και χωριστείτε σε ομάδες, εν ανάγκη πάρτε και κανέναν από διπλανή παρέα. Το παιχνίδι ερωτήσεων που κολλάς λες και έπαθες εγκεφαλικό και δεν θυμάσαι ξαφνικά 10 τραγούδια του Σάκη Ρουβά, μπορεί να σε τρελάνει! Είναι ο χρόνος που σε πιέζει μωρέ, διαφορετικά τα ξέρεις όλα, ΤΟ ΞΕΡΩ!

Επιτραπέζια mini
Θα μας ακούσει όλο το πλοίο αλλά μια μίνι Μονόπολη σώζει ζωές! «Φέρε πίσω το κτίριο στη Μιχαλακοπούλου!», «Δώσε μου ΤΩΡΑ το διαμέρισμα στο Παγκράτι!», «ΜΟΥΑΧΑΧΧΑΧΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΛΙ ΦΥΛΑΚΗ!». Διαχρονική η Μονόπολη, διαχρονικό και το ταξίδι, σου λέω πάνε γάντι μαζί.

13884519 10155018890164186 1354321380 n

Όνομα, ζώο, πράγμα
Επικοί σκοτωμοί! Επικές κλεψιές. Επικό παιχνίδι.
Πάρτε χαρτί και στυλό και γυρίστε πίσω στο σχολείο που οι μάχες άναβαν κάθε φορά που ερχόταν το... Ωμέγα. Αντικειμενικά, δύσκολο γράμμα! (Προσοχή σε αυτόν που πάντα κλέβει!).

12 ωρίτσες είναι μωρέ, θα περάσουν (κλαίει βουβά). Ας κάνουμε υπομονή, στο κάτω κάτω διακοπές πάμε. Επιλέξτε κάτι από τα παραπάνω, φάτε κάτι στο μπαρ, πάτε και μία βόλτα έξω στο κατάστρωμα και θα περάσει η ώρα! Καλές διακοπές!