KΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ AMITA MOTION ELITE YOUTH TOURNAMENT (PICS)

KΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ AMITA MOTION ELITE YOUTH TOURNAMENT (PICS)

Μια ακόμα πρωτοποριακή κίνηση από την PAO BC ACADEMY σε συνεργασία με την 3Ε/Amita Motion και τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η PAO BC ACADEMY, σε συνεργασία με την 3Ε / Amita Motion και τον Παναθηναϊκό Α.Ο., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση του Amita Motion Elite Youth Tournament.
Στην διοργάνωση αυτή θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1,000 νεαροί αθλητές από τις 16 καλύτερες ομάδες της Αθήνας ανά ηλικία, σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά υπό την «σκέπη» της Ε.Σ.Κ.Α., με την τελική του φάση να φιλοξενείται στην έδρα της ακαδημίας της KAE Παναθηναϊκός Superfoods, στο Ο.Α.Κ.Α.

Tο 1ο Amita Elite Youth Tournament powered by PAO BC ACADEMY θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2016 με τη συμμετοχή ομάδων από την ΕΣΚΑ και την ΕΣΚΑΝΑ.

Το τουρνουά αναφέρεται στις ηλικιακές κατηγορίες αθλητών γεννηθέντων 2002, 2003, 2005 και 2006. Στις μεν ηλικιακές κατηγορίες των 2002 και 2005 θα συμμετέχουν 14 ομάδες, ενώ στις δε των 2003 και 2006 θα συμμετέχουν 16 ομάδες.

Το τουρνουά αποτελείται από 3 φάσεις. H Α’ φάση περιλαμβάνει 2 ομίλους των 7 ή 8 ομάδων, από τους οποίους προκρίνονται οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου. Κάθε ομάδα σε αυτή τη φάση θα παίξει με όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου σε παιχνίδια εντός και εκτός έδρας.

Στην Β’ φάση του τουρνουά (Top 8), οι αγώνες θα είναι χιαστί (1-4, 2-3), όπου η ομάδα που θα προκριθεί θα είναι αυτή που είτε θα καταφέρει 2 νίκες, είτε θα έχει την καλύτερη διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια σε περίπτωση ισοπαλίας.

Τέλος, στη Γ’ φάση θα πραγματοποιηθεί το Final 4, το οποίο και θα γίνει σε κοινή έδρα που θα ορισθεί από τη διοργανώτρια αρχή.

Όλα τα έξοδα της διοργάνωσης καλύπτονται αποκλειστικά από την PAO BC ACADEMY.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Amita Elite Youth Tournament, είναι οι εξής:
· PAO BC ACADEMY
· ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
· Α.Ε.Κ.
· Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ
· ΑΜΥΝΤΑΣ
· Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
· ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
· Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ
· Γ.Α.Ο. ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ
· ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
· ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
· ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
· ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
· Κ.Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
· ΚΟΛΛΕΓΙΟ DEREE
· ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
· ΜΙΛΩΝ
· ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ
· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
· ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
· ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
· ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Γ.Σ.
· ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
· ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο leoforos.gr