Οι καλύτερες ταινίες για το Χάλοουιν: Τρόμος δίχως όρια

Οι καλύτερες ταινίες για το Χάλοουιν: Τρόμος δίχως όρια

Φριχτές κραυγές, τέρατα, νυχτερίδες, φαντάσματα, τρομακτικές κολοκύθες. Αυτά είναι μερικά από τα συστατικά στοιχεία μια γιορτής εξαιρετικά αφιερωμένης σε όσους αγαπούν το μεταφυσικό και τα κοστούμια. Το Χάλοουιν έρχεται στις 31 Οκτωβρίου και για ακόμη μια χρονιά αναμένεται να κεράσει πολλά γλυκάκια τα παιδάκια.

Μια παράδοση της γιορτής είναι και οι ταινίες. Άλλα όχι ρομαντικές κομεντί, αστυνομικής δράσης ή ελαφριές κομεντί, αλλά σκληροπυρηνικά θρίλερ που κάνουν τις νύχτες των θεατών τους λίγο πιο δύσκολες.

Ενόψει της μεγαλύτερης γιορτής της τρομάρας λοιπόν το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποκαλύψουμε ποιος είναι οι must-see ταινίες και φέτος. Στο ταξίδι της φρίκης θα είναι οδηγός ο Πίτερ Τράβερς, παρουσιαστής του «Popcorn With Peter Travers» στο ABC.

Ζόμπι, ανάλαφρα άκρα και ανάγκη για αίμα

Ο Τράβερς ορίζει τα ζόμπι ως τις πλέον δημοφιλείς φιγούρες ταινιών τρόμου. Ειδικά με την «άνοιξη» που παρουσιάζουν οι σειρές με πρωταγωνιστές τους ζωντανούς νεκρούς. Το The Walking Dead επιστρέφει για έβδομη σεζόν άλλωστε, προς τέρψιν όλων των θαυμαστών της νεκρής σάρκας και των άδειων βλεμμάτων. Γιατί όμως αυτή η λατρεία στα ζόμπι;

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr