Mediterranean College: Employability Fair 2017 – Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν νέους συνεργάτες!

Mediterranean College: Employability Fair 2017 – Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν νέους συνεργάτες!

Μήπως είσαι εσύ ένας από αυτούς;

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 (11π.μ.- 8μ.μ.) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και Αίθουσα Δ10 - Αμφιθέατρο Αθήνα 984

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων &

δήλωσε ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή: https://goo.gl/X6QAUf

Το μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, επιστρέφει την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 για 5η συνεχόμενη χρονιά! Ο θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, που πρώτο σύστησε και καθιέρωσε το Mediterranean College.

Από τις 11π.μ. έως τις 8μ.μ., στη Αίθουσα Δ10 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, η κορυφαία Έκθεση Απασχολησιμότητας σε περιμένει, προκειμένου να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά.

Οι 37 μεγαλύτερες ελληνικές & πολυεθνικές εταιρίες προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής. Ένα CV Centre & Career Counselling - powered by ISON Psychometrica με δωρεάν τεστ αξιολόγησης, συμβουλευτική καριέρας και δημιουργία βιογραφικού θα λειτουργεί στο δεύτερο επίπεδο της Αποθήκης, ενώ στο Αμφιθέατρο του Ρ/Σ Αθήνα 984 θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα ΔΩΡΕΑΝ θεματικά σεμινάρια** για τα οποία θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στο desk του Mediterranean College σε περιμένουν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι εκπαίδευσης προκειμένου να σε ενημερώσουν για τα αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Κολλέγιο αλλά και να σε καθοδηγήσουν για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό 10 υποτροφιών σε μεταπτυχιακά και προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης του Mediterranean College.

Το Employability Fair 2017, η διοργάνωση- θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας που πρώτο θεσμοθέτησε το Mediterranean College, θα λάβει χώρα την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 11π.μ. έως 8μ.μ. στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών:

OTE ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIRECT SOLUTIONS, NOVA-FORTHNET, GRECOTEL, WIND, YES HOTELS, ATTICA, ISON PSYCHOMETRICA, PUBLIC, STARBUCKS, TGI FRIDAYS, DHL, MEDIAMRKT, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, TUI, WURTH, EXPEDIA, ORPHEE BEINOGLOU, ICAP, SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ INTERAMERICAN, ΕΑΒ, FARANTOURIS, MANPOWER, METLIFE,

ADECCO, ENTRUST, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EXCELLENTIA, FAMAR, GRAND THORNTON, TRENKWALDER, ΑΓΚΑΛΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, AIESEC, PRINTEC.

Δήλωσε κι εσύ ΣΗΜΕΡΑ τη συμμετοχή σου σε μια από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις Καριέρας που διοργανώθηκαν ποτέ στην Ελλάδα από Κολλέγιο.

Mediterranean College-5οEmployability Fair

Ένας κόσμος γεμάτος ευκαιρίες ενωμένος μαζί σου!

www.mc-employability.gr

Mediterranean College

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr