Η Coca-Cola και ο Άκης Πετρετζίκης σας προσκαλούν στον πιο απολαστικό διαγωνισμό

Η Coca-Cola και ο Άκης Πετρετζίκης σας προσκαλούν στον πιο απολαστικό διαγωνισμό

Με έπαθλο, κάθε μέρα, 500 ευρώ για τα ψώνια του μήνα στο σούπερ-μάρκετ, σε Ελλάδα ή Κύπρο!

Έντονα χρώματα και φρέσκα συστατικά, λαχταριστές συνταγές και μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις, γεμίζουν την κουζίνα του Άκη Πετρετζίκη και συνθέτουν το εντυπωσιακό σκηνικό για τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Coca-Cola! Το αγαπημένο σας αναψυκτικό και ο διάσημος σεφ, σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στον πιο απολαυστικό διαγωνισμό, διεκδικώντας καθημερινά 500 ευρώ για τα ψώνια του μήνα στο σούπερ-μάρκετ σε Ελλάδα ή Κύπρο!

Η Coca-Cola, το brand που είναι συνδεδεμένο με την απόλαυση του φαγητού, γεμίζει το καλάθι σας και σας δίνει ακόμα περισσότερες αφορμές να ετοιμάσετε τις πιο γευστικές συνταγές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ, ο πρωταγωνιστής του, Άκης Πετρετζίκης, σας ενημερώνει για τον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό και σας προσκαλεί όλους να διεκδικήσετε καθημερινά 500 ευρώ για τα ψώνια του μήνα στο σούπερ-μάρκετ σε Ελλάδα ή Κύπρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πληκτρολογήσετε τον τυχερό κωδικό που κρύβεται κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος των προϊόντων στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού coca-cola.gr/food, και έτσι θα λάβετε συμμετοχή στην ηλεκτρονική κλήρωση.

Coca Cola LOGO

Πάρτε μέρος στον πιο απολαυστικό διαγωνισμό, γεμίστε το καλάθι του σούπερ-μάρκετ με τα απαραίτητα συστατικά και ετοιμάστε τα πιο γευστικά πιάτα για την οικογένεια και τους φίλους σας, παρέα με το αγαπημένο σας αναψυκτικό. Κάθε γεύμα γίνεται ξεχωριστό με μια Coca-Cola!

Δείτε εδώ το νέο τηλεοπτικό σποτ!