«Εθισμένη» στο Instagram; Με αυτά τα 4 tips θα τραβάς ακόμη καλύτερα Boomerang videos

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Εθισμένη» στο Instagram; Με αυτά τα 4 tips θα τραβάς ακόμη καλύτερα Boomerang videos

Θα γίνεις η «βασίλισσα» του Boomerang

Περνάς τον περισσότερο χρόνο σου στα social media και εξερευνώντας τις δυνατότητες αυτών; Είσαι κολλημένη με το Instagram και σου αρέσει να χρησιμοποιείς το Boomerang ανά πάσα ώρα και στιγμή;

Αν είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν να απαθανατίζουν την κάθε στιγμή και να την κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακή, τότε παρακάτω σου έχουμε 4 tips που θα κάνουν τις λήψεις σου στο Boomerang, ακόμη καλύτερες.

Την προσοχή σου λοιπόν:

#1. Κράτα το τηλέφωνο σου σταθερό
Εάν πρόκειται να στήσεις το τηλέφωνο σου σε ένα σημείο, πάρε καλύτερα ένα τρίποδο ή έστω κάτι που θα κρατήσει το χέρι σου σταθερό. Έτσι αν τα χέρια σου γενικά τρέμουν δεν θα διακόψουν σε καμία περίπτωση τη λήψη, ούτε και θα βγει κουνημένο το αποτέλεσμα.

#2. Μην τραβάς Boomerang, όπως ένα gif
Τα GIFακια παίζουν σε επανάληψη ξανά και ξανά ένα ολόκληρο βίντεο (μικρής διάρκειας). Το Boomerang από την άλλη παίζει ένα βίντεο σε forward και έπειτα ξανά σε backward και μετά σε επανάληψη. Μπορεί να ακούγεται μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια, αλλά στην πραγματικότητα είναι η βασική διαφορά στον τρόπο που θες να απαθανατίσεις το στιγμιότυπο. Στο gif πρέπει να τελειώσεις το βίντεο σε μία θέση, όμοια με αυτή που το ξεκίνησες, ενώ στο boomerang σε τελείως διαφορετική.

#3. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ συναρπαστικό
Το να χοροπηδάς στον αέρα, να πέφτεις με φόρα στην πισίνα ή να τραβάς πυροτεχνήματα, όλα αυτά είναι πολύ κοινότυπα και όχι ιδιαίτερα καλές ιδέες για ένα εντυπωσιακό boomerang. Ακόμη και κάτι πολύ απλό, όπως το να κόψεις ένα κομμάτι από το γλυκό που έχεις μπροστά σου, μπορεί να δημιουργήσει ένα εξίσου ωραίο Boomerang.

#4. Απαθανάτισε μία στιγμή δράσης
Θα έχεις ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, αν αντί να απαθανατίσεις ένα παιδί, ένα ζώο ή οτιδήποτε άλλο κινείται ανοίξεις την εφαρμογή και τραβήξεις ένα βίντεο.