Έκανες λάθος στο email σου; Τώρα μπορείς να το διορθώσεις πριν φτάσει στον παραλήπτη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έκανες λάθος στο email σου; Τώρα μπορείς να το διορθώσεις πριν φτάσει στον παραλήπτη

Πρέπει όμως να δράσεις γρήγορα

Έτυχε ποτέ να στείλεις κάποιο email, για το οποίο μετάνιωσες αμέσως τη στιγμή που πάτησες το send;

Μπορεί να ήταν μία ατυχία της στιγμής, να ήσουν ήδη αρκετά κουρασμένη ή και λίγο ζαλισμένη επειδή ήπιες λίγο παραπάνω το προηγούμενο βράδυ και καταλάθος κοινοποίησες ένα mail που δεν έπρεπε στο αφεντικό σου;

Λοιπόν, υπάρχει ελπίδα! Μία ενημέρωση στην εφαρμογή του Gmail στο iOS μας λέει ότι επιτέλους μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο. Όταν λοιπόν στέλνεις ένα email από την εφαρμογή του Gmail από το iPhone σου, εμφανίζεται ένα μαύρο πλαίσιο, το οποίο σου δίνει την ευκαιρία να ξανασκεφτείς τη «μεθυμένη» σου απόφαση.

Προσοχή όμως γιατί τώρα θα πρέπει να δείξεις πόσο καλά αντανακλαστικά έχεις. Πρέπει να είσαι πολύ γρήγορη, καθώς το μαύρο πλαίσιο θα παραμείνει στην οθόνη σου περίπου για 5 δευτερόλεπτα πριν σταλεί το email.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις «undo» ή κατάργηση και έτσι θα μπορέσεις να επεξεργαστείς ξανά το email σου. Έτσι θα έχεις αρκετό χρόνο να βγάλεις το αφεντικό σου από τους παραλήπτες ή να διορθώσεις τα ορθογραφικά που έκανες από κεκτημένη ταχύτητα.

Τώρα, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι αυτό να λειτουργήσει και στα μηνύματα που έχουμε στείλει μεθυσμένες στους πρώην μας.