Η τελευταία αλλαγή του Instagram είναι αυτό ακριβώς που περιμέναμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η τελευταία αλλαγή του Instagram είναι αυτό ακριβώς που περιμέναμε

Άλλη μία έκπληξη από την αγαπημένη μας εφαρμογή

Ο καιρός περναέι πολύ γρήγορα, οι εξελίξεις τρέχουν καθημερινά, οι δουλιειές που έχουμε να κάνουμε αυξάνονται με ταχύτατο ρυθμό και τα social media αλλάζουν «χαρακτήρα» μαζί μας. Μετά την τρομακτική ανακοίνωση, πως το Whatsapp θα σταματήσει να λειτουργεί σε ορισμένες συσκευές (ναι, πραγματικά τρομάξαμε), έρχεται το Instagram και η νέα του αλλαγή να μας φτιάξει λίγο τη διάθεση.

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες το Instagram μας έχει εκπλήξει ευχάριστα, αφού σε κάθε ενημέρωση που κάνει, έχει να μας παρουσιάσει και κάτι καινούργιο. Πρόσφατα συνειδητοποιήσαμε, ότι στα story μας μπορούμε να κάνουμε και tag όποιο άτομο θέλουμε.

Οι καινούργιες αλλαγές όμως είναι πολύ καλύτερες από αυτή. Είναι αυτό που πάντα περιμέναμε από το Instagram. Μάθε λοιπόν με τη νέα ενημέρωση έχεις τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τα σχόλια από κάποιο post σου. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, είτε λίγο πριν ανεβάσεις το post να πατήσεις τις ρυθμίσεις και να κάνεις απενεργοποίηση των σχολίων, είτε αφού το ανεβάσεις να πας στις ρυθμίσεις του post και να το απενεργοποιήσεις απο εκεί.

Και δεν τελειώνουμε εδώ αφού με την καινούργια εμημέρωση μπορείς ακόμη και να διαγράψεις ακόλουθους από τον ιδιωτικό σου λογαριασμό. Πως; Είναι πολύ απλό. Αντί να τους μπλοκάρεις, μπορείς να πατήσεις τις τρεις τελίτσες δίπλα από το όνομα τους «...» και να τους διαγράψεις. Και δεν θα ειδοποιηθούν καν γι’ αυτό, οπότε μην ανησυχείς!