Η εφαρμογή που θα σε κάνει να ξεπεράσεις τον πρώην σου σε λιγότερο από ένα μήνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η εφαρμογή που θα σε κάνει να ξεπεράσεις τον πρώην σου σε λιγότερο από ένα μήνα

Ίσως η κορυφαία εφαρμογή της χρονιάς

Ήρθε η ώρα να συζητήσουμε σοβαρά και χωρίς πολλές περιστροφές. Ο χωρισμός είναι το πιο άσχημο πράγμα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι. Κάθε ένα από τα δύο μέλη της θα αντιδράσει διαφορετικά και θα βιώσει λίγο περισσότερο έντονα τον πόνο και την απώλεια, αλλά στο τέλος της ημέρας (μεταφορική έκφραση) και οι δύο θα το έχουν ξεπεράσει, όντας σε μία φυσιολογική –σχετικά- κατάσταση.

Θα θυμάσαι σίγουρα πριν από κάποιες ημέρες που διάβασες εδώ ποιος από τους δύο ξεπερνάει πρώτος τον χωρισμό, με το αποτέλεσμα φυσικά να βγάζει το γυναικείο φύλο πιο συναισθηματικό.

Τώρα πάλι δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ισχύει αυτό από εδώ και πέρα, μιας και βρήκαμε ίσως την καλύτερη εφαρμογή της χρονιάς. Επειδή είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η κολλητή σου θα βαρεθεί μετά από κάποιο διάστημα να ακούει όλες τις λεπτομέρειες για την -πρώην- σχέση σου βρέθηκε η εφαρμογή-σωτήρας σου.

Το Rx Breakup, είναι αυτή η εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον πρώην σου σε λιγότερο από έναν μήνα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει σχεδιαστεί από την θεραπεύτρια σχέσεων Jane Reardon και περιλαμβάνει έναν οδηγό 3 βημάτων που θα σε κάνει να ξεπεράσεις τον πρώην σου σε 30 μέρες.

Λειτουργεί προβλέποντας τις ανησυχίες που πιθανόν να έχεις μετά τον χωρισμό, σε βοηθά να αναγνωρίσεις τις κόκκινες σημαίες στη σχέση σου και ίσως το πιο σημαντικό από όλα είναι πως σε αποτρέπει από την επιθυμία να καλέσεις ή να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου. Από την πρώτη μέρα ως και την 30η, το Rx Breakup σου δίνει λεπτομερείς οδηγούς για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, ζητώντας σου να καταγράψεις ό, τι αισθάνεσαι και να σε βοηθήσει να βρεις τι πήγε στραβά στη σχέση σου, κάνοντας σε παράλληλα να το ξεπεράσεις οριστικά.

Έχεις ήδη μπει στο Play Store ετσι;