Μπορεί το Instagram να σε βοηθήσει να χάσεις έως και 25 κιλά; Και όμως γίνεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπορεί το Instagram να σε βοηθήσει να χάσεις έως και 25 κιλά; Και όμως γίνεται

Και ιδού οι αποδείξεις

Εάν έχεις ήδη μπει στη διαδικασία να γραφτείς γυμναστήριο και να ξεκινήσεις την προπόνηση σου εν όψει της νέας χρονιάς, έχουμε να σου πούμε πως και το Instagram μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος. Τι δεν μας πιστεύεις; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω και θα το ανακαλύψεις και μόνη σου.

Η Niki Tuck έχασε σχεδόν 25 κιλά χρησιμοποιώντας μόνο το Instagram και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε. Όπως η ίδια η κοπέλα ανέφερε σε ανάρτηση της πάντα παρακολουθούσε στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από fitness λογαριασμούς και έτσι ακριβώς αποφάσισε να αλλάξει.

Η Niki είχε κάποια παραπανίσια κιλά και επειδή αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό της, το Instagram ήταν αυτό που τη βοήθησε κατά κύριο λόγο. Άρχισε να γυμνάζεται εντατικά –είχε ήδη πάρει τα μαθήματα της από τα βίντεο που είχε παρακολουθήσει- αγόρασε μία ζυγαριά τροφίμων, προκειμένου να μετράει τις ποσότητες που τρώει, ενώ πλέον μοιράζεται στο account της και τις δικές της φωτογραφίες με την σταδιακή αλλαγή της (σαν αυτές που έβλεπε), προκειμένου να κινητοποιήσει και άλλους ανθρώπους.

Εάν χρησιμοποιείς κι εσύ το Instagram λοιπόν και βρίσκεσαι ένα βήμα πριν περάσεις το κατώφλι του γυμναστηρίου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις κινήσεις της Niki.