Σκεφτόσουν ποτέ να γίνεις emoji; Αν ναι, τώρα μπορείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σκεφτόσουν ποτέ να γίνεις emoji; Αν ναι, τώρα μπορείς

Δώσε στυλ στις φωτογραφίες σου

Είναι πλέον μία συνήθεια που δεν μπορούμε να αποβάλουμε από την καθημερινότητα μας και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Τα emoji έχουν μπει πια για τα καλά στη ζωή μας και δεν υπάρχει ούτε μέρα που να μην τα χρησιμοποιήσουμε, είτε στις συνομιλίες μας με φίλους και ενίοτε συνεργάτες, είτε ακόμη και σε κάποιο σχόλιο που μπορεί να έχεις κάνει στο Facebook.

Πως θα σου φαινόταν όμως να γίνεις εσύ η ίδια ένα emoji ή έστω να δώσεις λίγο χρώμα και στυλ στη φωτογραφία προφίλ σου στο Facebook; Τώρα μπορείς να το κάνεις γιατί το Facebook φρόντισε για σένα. Με το νέο photo app της Feelgood, μπορείς να χρωματίσεις και να μορφοποιήσεις την δική σου φώτο προφίλ στο Facebook συντροφιά με τα Emoji, ενώ μπορείς επίσης να παίξεις με τα κάδρα που διαθέτει και να φτιάξεις μία διαφορετική ιστορία.

ok emoji

Πως θα γίνει αυτό; Πατώντας στο παρακάτω link μέσω mobile συσκευής, μπορείς να μεταμορφώσεις κατ’ ευθείαν την profile Facebook φωτογραφία σου σε κάτι πιο πιο pop, μπαίνοντας εδώ: https://www.facebook.com/profilepicframes και εδώ να δεις τα 4 διαφορετικά μοτίβα που δημιούργησε η Feelgood, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν Facebook stories μόνο από το κινητό σου:

www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/394314957651092/
www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/1910209055897411/
www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/130701617668879/
www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/131029697540160/

Άντε ακόμη κάθεσαι;