Let's get physical - part 1: Η αναζήτηση του τέλειου αθλητικού παπουτσιού

Νικολέττα Ράλλη
Let's get physical - part 1: Η αναζήτηση του τέλειου αθλητικού παπουτσιού

Δεν θέλω καμία δικαιολογία, δεν θέλω καμία γκρίνια και δεν εννοώ τις επόμενες ημέρες που είμαι σίγουρη ότι όλα θα κυλήσουν πολύ όμορφα, εννοώ στο μέλλον και πιο συγκεκριμένα στην περίοδο λίγο πριν το καλοκαίρι. Είναι εκείνη η περίοδος που κοιτάζοντας το κορμί σου στο καθρέφτη και ενώ δεν έχεις πάρει ακόμα το εξωτικό εκείνο μαύρισμα, που εδώ που τα λέμε κρύβει πολλές ατέλειες, αρχίζεις και αναρωτιέσαι, πώς είναι δυνατόν να αφέθηκες έτσι, πώς είναι δυνατόν να μην πήγες ούτε φέτος γυμναστήριο, ενώ το είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου, γιατί δεν άκουσες ποτέ την Μαρία που σου είχε προτείνει τρέξιμο στο πάρκο της γειτονιάς και γιατί δεν ακολούθησες εκείνη την φανταστική διατροφή που είχες διαβάσει στο queen.gr και σου είχε κλείσει το μάτι.

Αγαπημένες μου φίλες, είναι στο χέρι μας να μην συμβεί τίποτα από τα παραπάνω ΠΟΤΕ και όχι δεν θα μιλήσουμε για διατροφή, αλλά πώς θα μπούμε σιγά σιγά και χωρίς κανένα πόνο στην διαδικασία της άσκησης.

Ξεκινάμε λοιπόν!!!

Παπούτσια


Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα, που διαβάζοντας αυτό τον τίτλο , δεν θα συνεχίσει την ανάγνωση αυτού του post. Δεν θα μιλήσουμε για γόβες, μπότες και για τις τάσεις της φετινής σεζόν, αλλά για αθλητικά παπούτσια Training. Άλλωστε το ιδανικό παπούτσι για όλες τις περιστάσεις, που θα μας κάνει την ζωή πιο εύκολη και δεν θα μας προδώσει ποτέ, ανεξαρτήτως αν αθλούμαστε, θα είναι πάντα το αθλητικό. Πριν επιλέξουμε λοιπόν ποιος θα είναι εκείνος ο τρόπος άσκησης, που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε ένα καλύτερο σώμα και ψυχολογία, πάμε να κάνουμε μια έρευνα αγοράς στο www.intersport.gr, που θα βρούμε τον καλύτερο αθλητικό εξοπλισμό , αλλά και που θα μας ανοίξει ακόμα πιο πολύ την όρεξη για την νέα μας αθλητική ζωή!

Αφού επισκεφτώ το www.intersport.gr, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό!! Επιλογή γυναικεία παπούτσια, δραστηριότητα για την ώρα άγνωστη και μάρκα Reebok, που ξέρω ότι σε ποιότητα και σε τιμή είναι από τις καλύτερες εταιρείες, αλλά και για έναν άλλο σημαντικό λόγο, που για την ώρα τον κρατάω μυστικό.

reeb

Ρίχνω μια γρήγορη ματιά και αφού την προσοχή μου την τραβήξουν, τα αθλητικά με τα πιο εντυπωσιακά χρώματα, λέω να σοβαρευτώ και την προσοχή μου την τραβάει αυτό:

Untitled

Πρώτα απ' όλα μου θυμίζει παπούτσι για μπάσκετ που είναι και το αγαπημένο μου άθλημα, δεύτερον είναι μποτάκι άρα θα μου προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα, αλλά και ευελιξία. Τρίτον απορροφά του κραδασμούς και τέταρτον είναι πανέμορφο και θα μπορώ να το φοράω και με τζιν !!!

Νομίζω ότι πρέπει να πάω να το δω και από κοντά ...

To be continued....

Επικοινωνείτε μαζι μου στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram: http://instagram.com/nikolettaralli