Ραντεβού στις 9 Νοεμβρίου!!!

Νικολέττα Ράλλη
Ραντεβού στις 9 Νοεμβρίου!!!

32ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθήνας

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η επίσημη παρουσίαση των πρεσβευτών της Wind Running Team για τον 32ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας. Το ραντεβού μας ήταν στις 12:00 το πρωί στον Κολωνό και πιο συγκεκριμένα στην Κιβωτό του Κόσμου.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που επισκέφτηκα αυτό τον χώρο, ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν. Ήταν η πρώτη φορά που υλοποιήθηκε αυτή η τόσο σημαντική πρωτοβουλία από την Wind και νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά, που συμμετέχω και αποτελώ μέρος αυτής, κάθε χρόνο από τότε. Και φέτος λοιπόν, η ομάδα μας, στηρίζει την Κιβωτό του κόσμου και τα παιδάκια των μονογονεϊκών οικογενειών που φιλοξενεί, καθώς επίσης και το Σωματείο Ελίζα, γνωστό για το έργο του κατά της κακοποίησης του παιδιού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαδικασία τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οι περισσότεροι "τρέχουμε" στα 5χλμ, άλλοι στα δέκα και ελάχιστοι στον Κλασικό Μαραθώνιο, αλλά κοινός στόχος όλων μας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των παραπάνω σωματείων. Αν ρωτάτε εμένα προσωπικά, υπάρχει ένας ακόμη λόγος ...είναι εκείνη η στιγμή του τερματισμού. Ακόμη και αν έχω κάνει τα 5 χλμ σε 35 λεπτά, κάθε χρόνο τα παιδάκια μας, μας περιμένουν με πανό, φωνές και χειροκροτήματα! Αγάπη μόνο.

Oι πρεσβευτές της Wind Running Team είναι: Ναταλία Δράγουμη, Ευα Χριστοδούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Νίκη Κάρτσωνα, Χαρά Καρυάμη, Λένα Αρώνη, Εύη Φραγκάκη, Ειρήνη Αινδιλή, Μαρία Γεωργάτου, Σωκράτης Αλαφούζος, Γιώργος Μάνικας, Κώστας Φραγκολιάς, Πάνος Βλάχος και φυσικά οι χιλιάδες κόσμου, που θα δώσουν και φέτος 'το παρών'.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Τσαπρούνη και τον Στέλιο Κωνσταντινίδη, που κάθε χρόνο με τιμουν με την πρόσκληση τους και γίνομαι και εγώ μέρος αυτού του σπουδαίου σκοπού.

Photo Credits to Nikos Karanikolas and Me

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook.

Με ακολουθείτε στο twitter.

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram.