Let the Game of Thrones begin

Νικολέττα Ράλλη
Let the Game of Thrones begin

No spoilers

Κάθε Δευτέρα το πρόγραμμα στο Mtv έχει ως εξής: Ζεστό καφεδάκι από το υπερμηχάνημα που μας έχουν στήσει στο ισόγειο, ψαλίδια και πρέσες στην μπρίζα για να "πάρουν φωτιά", τοποθέτηση καλλυντικών ανά χρώμα, είδος και χρήση και μετά την πρώτη ρουφηξιά του εσπρέσο εγώ κατά 99% θα αναφωνήσω "Είδατε τι έγινε εχθές το βράδυ στο Game of Thrones;". Κάπου εκεί λοιπόν, πριν αρχίσουν οι σποιλεριές και μας βρίσει κάποιος συνάδελφος από το διπλανό γραφείο, μπήκε η Ελένη και τόλμησε και είπε: "Είναι καλό; Δεν το έχω δει ποτέ!". Εμείς δεν την διώξαμε. Την αγκαλιάσαμε και την βάλαμε στην παρέα μας και μάλιστα το σημερινό post είναι αφιερωμένο στην Ελένη και στην κάθε Ελένη και στους 10 εκείνους λόγους που δεν πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένο και να τρέξεις να το δεις. Και ναι είσαι και πολύ τυχερή γιατί στην Ελλάδα έχουμε τα κανάλια Novacinema, όπου θα φας που θα φας το χοντρό το κόλλημα, θα έχεις την ευκαιρία να βλέπεις τον 5ο κύκλο την ίδια ώρα με Αμερική, κάθε Κυριακή στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα, μαζεύοντας όλα τα κορίτσια και να το ζείτε κανονικότατα. Ααααα και που είσαι, αν δεν ξενυχτάς ή αν δεν έχεις υπομονή να το δεις κανονικά την Δευτέρα στις 22:00 το βράδυ, κάνε εγγραφή στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ ώστε να μπορείς να το γράφεις και να το βλέπεις όποτε εσύ θέλεις! Κυρ Στέφανε θα το γλεντήσουμε και απόψε!!!

10 λόγοι για να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις να βλέπεις Game of Thrones

1) Ο μελλοντικός μου σύζυγος Jaime Lannister. Στην αρχή θα θέλετε να τον χτυπήσετε, μετά να σας υποτάξει. Το απόλυτο αρσενικό! Από γαλαζοαίματη οικογένεια, καλοαναθρεμμένος, ευαίσθητος, με πλούσια ξανθιά χαίτη. Μοναδικό του μειονέκτημα, η ιδιαίτερα στενή του σχέση με την δίδυμη αδερφή του Cersei. Σας αφήνω να κοιτάτε όσο θέλετε, γιατί κατά βάθος το ξέρω ότι είναι μόνο δικός μου.

Jaime Lannister casual ba501

Με casual μάχιμο look

Jaime Lannister armor 58576

Έτσι θα έρθει να με κλέψει

2) Είναι η απόλυτη σειρά ανατροπών και απρόβλεπτων καταστάσεων. Είναι η μόνη σειρά που το, "Αποκλείεται να πεθάνει, αφού είναι πρωταγωνιστής", δεν έχει κανέναν νόημα.

3) Μέσα από το Game of Thrones θα εμπνευστείς τα ωραιότερα και τα πιο ανοιξιάτικα χτενίσματα. Βλέπε Cersei Lannister και Daenerys Targaryen.

μαλλια game of thrones d15eb

Daenerys

Σερσει Λανιστερ Μαλλια 18cf6

Cersei

4) Θα θυμηθείς για ποιον λόγο εμείς οι γυναίκες πάντα θα έχουμε ανάγκη από έναν ιππότη στην ζωή μας. Και το καλύτερο είναι ότι μέσα από τις εξελίξεις και τις εικόνες του Game of Thrones δεν θα μείνεις μόνο στην θεωρία της αναζήτησης αλλά θα θέλεις να περάσεις και στην πράξη της διεκδίκησης. Κάτι ξέρει και η Μητέρα των δράκων.

daario 9c5fa
Ντοθρακι 12983

5) Τα συναισθήματα. To GOT, είναι η μόνη σειρά που θα σε κάνει να νιώσεις τελείως διαφορετικά συναισθήματα ακόμα και σε ένα μόνο επεισόδιο. Μίσος, αγάπη, περηφάνια, θυμό αλλά και φόβο.

6) Το ότι είναι υπερπαραγωγή. Ένα επεισόδιο GΟT, είναι ισάξια καλογυρισμένο όσο το 1/3 μια ταινίας "Άρχοντας των δαχτυλιδιών" και αυτό λόγω του ότι διαρκεί 55 λεπτά και όχι τρεις ώρες. Με απίστευτα κουστουμιά, σκηνικά, μαγικές τοποθεσίες, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει μια αντίστοιχη παραγωγή του Ηollywood, υποψήφια για πολλά Όσκαρ. Μάλιστα πολλές από τις τοποθεσίες είναι φυσικά τοπία και όχι επεξεργασία από υπολογιστή.

location lake 97d4c

8) Ακόμα και αν το δεις μόνη σου τελικά, κατά την διάρκεια της προβολής του στα κανάλια Νovacinema γίνεται μεγάλος χαμός στο twitter, με hashtag #GoTGR, όπου ανταλλάσσεις απόψεις, νεύρα και υποθετικά σενάρια με 100άδες fun.

9) Ξεκινώντας το GΟT, δεν θα πεις ποτέ "Το σημερινό επεισόδιο ήταν σχετικά συμπαθητικό", όπως είμαι σίγουρη ότι το έχεις πει επανειλημμένα για μεγάλες tv επιτυχίες. Το Game of Thrones γίνεται μέρα με την μέρα καλύτερο και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

10) Ο αποκωδικοποιητής Nova Box+ - γράφεις το αγαπημένο σου επεισόδιο και το βλέπεις όποτε εσύ θελήσεις, είτε με παρέα είτε χωρίς και είσαι αραχτός στο δικό σου «βασίλειο».

Καλή προβολή!!!

Επικοινωνείτε μαζι μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμαζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram