It’s a Crool, Crool Summer

Νικολέττα Ράλλη
It’s a Crool, Crool Summer

Λιγο πριν φύγεις για διακοπές...

Φέτος θα ζήσουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι!!! Θα γνωρίσουμε νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα "φτιάξουμε" νέες όμορφες αναμνήσεις, θα κάνουμε πρώτη φορά βουτιά από το πιο ψηλό σημείο της παραλίας, θα ερωτευτούμε, θα ζαλιστούμε από κοκτέιλ, θα αποκτήσουμε το τέλειο μαύρισμα και θα γεμίσουν οι μέρες μας με χρώμα πολύ χρώμα!!! Και αν τα πρώτα φαντάζουν λίγο ονειρικά, αλλά καθόλου άπιαστα και θα σας πείσω εγώ για αυτό, για το τελευταίο έχει φροντίσει ήδη η εταιρεία μαγιό Crοοl.

DSC 4564 0c119

Μια βόλτα στο κατάστημα La Μeduse στο εμπορικό κέντρο Avenue, ήταν αρκετή (βασικά δεν ήταν, θέλω και δεύτερη και τρίτη), για να δω από κοντά, να δοκιμάσω και να επιλέξω τα πιο εντυπωσιακά και θηλυκά μαγιό, των brands Crool, Miss Crool και Kayak. Τα brands μιας ελληνικής εταιρίας, με μακρά ιστορία στον χώρο του μαγιό, που έχει ντύσει από την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι και την Μαίρη Χρονοπουλού. Ύστερα από μεγάλη έρευνα, πολλές selfies και πόζες σας παρουσιάζω κάποια από τα κομμάτια που μου "τράβηξαν" την προσοχή, για να μην μείνει καμία γυναίκα παραπονεμένη, ανεξαρτήτως αναλογιών.

Καλή απόλαυση! Καλό μας καλοκαίρι! Yei!

Ολοσωμο με πουά

ολοσομο πουα ea166

Γέννησες πρόσφατα η έχεις λίγο κοιλίτσα παραπάνω; Έχεις μεγάλο στήθος και θέλεις μια "σταθερότητα" χωρίς να έχει το μαγιό σου μπανέλα; Ακολουθείς πιστά την μόδα και φέτος θέλεις και εσύ να έχεις στην βαλίτσα των διακοπών σου, ολόσωμο μαγιό και να είναι και πουά; Συγχαρητήρια το βρήκες! Το συγκεκριμένο κλασσικό ολόσωμο μαγιό, είναι cup D με αφρώδη ενίσχυση στο στήθος και λαστέξ με λάστιχο στην περιφέρεια.

Ruffles

DSC 4500 501cb

Αν είσαι αυτό που λέμε minion ή έχεις αθλητικό σώμα, χωρίς καμπύλες και στήθος, μια πολύ καλή επιλογή είναι τα μαγιό με στρώσεις φρου φρου ή τα λεγόμενα ruffles. Θα κάνουν το στήθος σου να δείχνει μεγαλύτερο και γενικότερα προσδίδουν μια έξτρα τσαχπινιά. Επέλεξα το συγκεκριμένο μπικίνι, γιατί έχει φανταστικά χρώματα και ταιριάζει σε ξανθιές, μελαχρινές και σε γυναίκες που δεν έχουν μαυρίσει ακόμα ή δεν θέλουν να μαυρίσουν.

2 σε 1

DSC 4525 c5c74

Εσείς που θέλετε απλά ένα και μόνο μαγιό και να κάνετε την δουλειά σας, αλλά ταυτόχρονα να δείχνετε κομψή και καθόλου βαρετή, η επιλογή είναι αυτή.
Όσο αφορά τα fashion statements, με ένα μαγιό, καλύπτετε τρία. Και λαχούρι, και πουά και φιόγκο, ενώ το πάνω μέρος του μπικίνι, είναι τέλειο κορίτσια, γιατί φοριέται και από τις δυο πλευρές!

Σέξυ

DSC 4485 f28d2

Αν είστε μοιραία και θέλετε να βγαίνετε από την θάλασσα slow motion, τινάζοντας το μαλλί δεξιά και αριστερά, αυτό το ολόσωμο, με τα έντονα ψυχεδελικά χρώματα που θα αναδεικνύουν ακόμα πιο πολύ το μαύρισμα σας, είναι η σωστή επιλογή. Και αυτό "μαζεύει" κοιλίτσα, αλλά και "κρατάει" καλά το στήθος.

Πράσινο μπικίνι

DSC 4539 b9596

Πόσο ωραίο και γλυκό χρώμα είναι αυτό! Το επέλεξα κυρίως για το χρώμα αλλά και για μια μικρή και μεγάλη γεύση φρου-φρου, ανάλογα με το αν είστε αδύνατες ή χυμώδης. Για αδύνατη περισσότερο φρουφρού, για πιο τσουπωτή, λιγότερο.

Ολόσωμο με "κοψίματα"

DSC 4540 bce1e

Απλά υπέροχο! Ένα μαγιό που παρότι φαντάζει ότι είναι για πολύ αδύνατες κοπέλες, είναι και για τις λίγο πιο γεμάτες. Το κόψιμο μπροστά στην κοιλιά, θα κάνει την μέση σας να φαίνεται δαχτυλίδι, ενώ ο τρόπος δεσίματος στο πλάι να μην σας "κόβει".

Ψιλοκάβαλο μπικίνι

DSC 4491 54822


Είναι το μαγιό που δοκιμάζοντας το, ένιωσα για λίγο ότι βρίσκομαι στις Κάννες και ας μην έχω πάει ποτέ. Τέλεια χρώματα και μοτίβο, άνω προσέθεσα και το κίτρινο πάνω μέρος για το mix and match τις ιστορίας. Προσοχή Νο1: Στον φιόγκο στο πίσω μέρος. Απλά τέλειος! Προσοχή Νο2: Τα ψιλοκάβαλο κάτω μέρος, πολλές κοπέλες νομίζουμε ότι θα μας ¨κοψει" κοιλιά. Αυτό ναι μεν είναι αλήθεια, αλλά παράλληλα θα τονίσει τα μπούτια μας. Θέλει λίγο προσοχή.

Άσπρο και μαυρο μπικίνι

DSC 4494 e451e

Σταθερές αξίες στην επιλογή μαγιό!!! Κανένα σχόλιο και δεν μεταδίδω άλλο!

Επικοινωνείτε μαζι μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμαζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram