INTERSPORT: Μύρισε καλοκαίρι... και περιπέτεια

Νικολέττα Ράλλη
INTERSPORT: Μύρισε καλοκαίρι... και περιπέτεια

H Νικολέττα Ράλλη αποδεικνύει πως σπορ και στυλ πάνε μαζί

Για πολλές από εμάς οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ για κάποιες άλλες εύχομαι να είναι όλο και πιο κοντά. Πριν ετοιμάσετε βαλίτσα με όλα τα απαραίτητα αξίζει να περάσετε μια βόλτα από την INTERSPORT, για τα πλέον απαραίτητα καλοκαιρινά αξεσουάρ αλλά και γιατί όχι να εμπνευστείτε για το χόμπι που θα ξεκινήσετε φέτος το καλοκαίρι. Sports και στιλ πάνε μαζί και για αυτό ανέλαβα τον ρόλο της στιλίστριας για να σας το αποδείξω!

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

Κανό

nik1 c9d39

Το ότι θα πήγαινα σε ένα κατάστημα αθλητικών και το κανό Islander της βιτρίνας δεν θα ήταν απλά για την διακόσμηση, αλλά και για αγορά δεν το περίμενα ποτέ, αλλά στην INTERSPORT όλα μπορούν να συμβούν. Εξαιρετικό για γυμναστική, χέρια-πόδια, αλλά και για ψυχοθεραπεία πχ. Μια βόλτα στα βαθιά για να βάλετε τις φωνές! Last but not least, στο κατάστημα υπήρχε και κανό για δυο άτομα :)

Superman Θαλάσσης

nikk 2b064

Η' αλλιώς, τεχνητό μακροβούτι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα Seadoo sea scooter και έφυγες! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί υποβρυχίως, αλλά και στην επιφάνεια της θάλασσας, ενώ η ταχύτητα του μοντέλου της φωτογραφίας φτάνει μέχρι και τα 3,2 km/h.

Εμπρός καλά μου βατραχοπέδιλα

nikkkk 6f8f7

Το κολύμπι ίσως αρκετοί να το βαριούνται, αλλά αυτό με τα βατραχοπέδιλα λιγότεροι. Αυτά της φωτογραφίας (βατραχοπέδιλα TECNOpro) εκτός του ότι θα κάνουν το μπάνιο σας πιο διασκεδαστικό, ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας για άμεσα ορατά αποτελέσματα, στις καμπύλες των ποδιών σας.

Μάζεμα αχινών

nikr 49d84

Θα χρειαστείτε ένα μαγιό με έντονα χρώματα FIREFLY που θα σας κάνει να φαίνεστε ακόμα πιο εντυπωσιακές, έναν αναπνευστήρα παρόμοιου χρώματος, μια μάσκα θαλάσσης TECNOpro, σαγιονάρες FIREFLY για να μην καούν οι πατουσίτσες μέχρι να βουτήξετε και μια σακούλα για να βάλετε τους αχινούς. Tip: Φήμες λένε, ότι τα "νερά" με αχινούς, είναι τα πιο καθαρά.

Συγχρονισμένη κολύμβηση

nikrrrr 94c3d

Ποτέ μου δεν κατάφερα να "βουτήξω" χωρίς να κρατάω την μύτη μου, πόσο μάλλον να κάνω κολοτούμπα, κατακόρυφο κ.α. μέσα στο νερό. Το δικό μου απόλυτο αξεσουάρ για φέτος, είναι το πιαστράκι μύτης TECNOpro, που φοράνε οι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης. Μαζί με goggles και μπικίνι FIREFLY με χρώματα που θυμίζει το νερό της πισίνας, φύγαμε για Ολυμπιάδα.

Ρακέτες

rrrr 31661

Το πως παίζεται το συγκεκριμένο άθλημα το γνωρίζουμε όλες, απλά προτιμήστε να το κάνετε με στιλ και μακριά από κόσμο! Μαγιό ROXY που θυμίζει Χαβάη, αγαπημένες Havaianas στο χρώμα που ταιριάζει και το απόλυτο must-have γυαλί ηλίου Smith, με καθρέφτη. Εννοείται και τις ρακέτες – εγγύηση TECNOpro.

Beach Volley

dhh 3d261

Γυμναστική από την κορυφή ως τα νύχια και μαύρισμα ταυτόχρονα. Προτίμησα και εδώ στράπλες μαγιό FIREFLY. Προσοχή μην λύσεις το κορδονάκι, άλλωστε το συγκεκριμένο της φωτογραφίας δεν θα σου αφήσει καθόλου σημάδι.

Μαύρισμα

jkhwu 70887

Ποιος είπε ότι αν τελικά δεν κάνεις τίποτα από τα παραπάνω θα ήταν κακό; Μια ξαπλώστρα, ένα αντηλιακό, ένα ipod γεμάτο με τα αγαπημένα σας τραγούδια και μαγιό FIREFLY στα πιο φλούο χρώματα που θα αναδείξουν το μαύρισμα σας. Κeep calm and get your tan on! Αυτά στην φωτό, ότι πάρεις 9,99 ευρώ το κομμάτι. Α! Και οι σαγιονάρες FIREFLY στην ίδια τιμή.

Άαααααα και κάτι τελευταίο - μπορείς να προμηθευτείς από την INTERSPORT ρούχα που να ταιριάζουν με το μπικίνι σου, άνετα και ιδανικά για όλη την ημέρα!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Μεακολουθείτε στο twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram: http://instagram.com/nikolettaralli