Και αυτό το καλοκαίρι οι τσάντες CROMIA κλέβουν τις εντυπώσεις

Νικολέττα Ράλλη
Και αυτό το καλοκαίρι οι τσάντες CROMIA κλέβουν τις εντυπώσεις

Μαζί με τα παπούτσια, οι τσάντες, είναι εκείνο το γυναικείο αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει στιλιστικά την εμφάνιση μας και να κάνει ακόμη και ένα casual look, εντυπωσιακό. Επίσης είναι εκείνο το αντικείμενο του πόθου, όπου ένα ίσον κανένα, ειδικά όταν εκεί έξω στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία, σε υλικό, χρώμα, χρήση. Μια επίσκεψη στο showroom της εταιρείας CROMIA, ήταν ότι έπρεπε για να επιλέξω για εσάς, τις πιο ιδιαίτερες τσάντες για κάθε ώρα και περίσταση και να μοιραστώ τις επιλογές μου αυτές, φωτογραφικά μαζί σας.

Καλή απόλαυση!!!

"Πορτοφόλα" πλάτης και χειρός

Με σχέδιο και κούμπωμα, που θυμίζει το vintage πορτοφόλι της γιαγιάς και εκπληκτικό κοραλλί χρώμα που δυστυχώς η γιαγιά δεν πρόλαβε εκείνες τις εποχές. Κρατιέται στο χέρι, κρεμιέται χιαστή ή ακόμα καλύτερα στην πλάτη. Ιδανική για ψώνια, εφόσον σας "ελευθερώνει" τα χέρια.

1η φωτο 73ed4

Η αριστοκρατική

Η συγκεκριμένη τσάντα είναι all time classic. Δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα, άρα θα μπορούσε να θεωρηθεί και μια μικρή επένδυση. Την συνδύασα με total white look, γιατί με έκανε να αισθανθώ "κιουρία", με την καλή την έννοια.

2η φωτο 64a9d

Big Blue Bag

Η τσάντα εκείνη που πραγματικά τα χωράει όλα και πάει με όλα. Θες να πας στο γυμναστήριο και να πάρεις και μια αλλαξιά ρούχα μαζί σου, αλλά και καλλυντικά; Μπορείς! Θέλεις να πας να βγάλεις το μεροκάματο και να φορτώσεις lap top, ατζέντα, μπάρες δημητριακών, πορτοφόλι, πούδρα, κραγιόν, γυαλιά ηλίου, μπουκαλάκι νερό, το κατοικίδιο σου; Μπορείς! Έχει και φαρδύ μαλακό λουρί, για να αντέχεις οποιοδήποτε βάρος στον ώμο σου.

3η φωτο f5a88

Τσάντα γραφείου

Εκτός από το υπέροχο ροζ, κροκο δέρμα είναι εκείνη η τσάντα που ενώ απορείς με τι θα την συνδύαζες, με το που την προβάρεις σε περιμένει μια έκπληξη. Ταιριάζει με τα πάντα! Ιδανική και αυτή για λάπτοπ, αλλα και οποιοδήποτε έγγραφο, ντοσιέ, φακέλου, μεγέθους A4.

4η φωτο 9277e

Clutch+ Bag= Clutchbag

Δύο τσάντες, δύο σε ένα. Το σύνηθες πρόβλημα με τις μικρές κομψές τσάντες, τα λεγόμενα clutches, είναι ότι χωράνε, ένα κλειδί, ένα 20ευρώ, ένα κραγιόν, ενώ το κινητό και τα τσιγάρα (προαιρετικά) μένουν στο χέρι. τα δυο συγκεκριμένα μοντέλα της CROMIA, εκτός του ότι έχουν και λουρί για να τις φορέσεις και χιαστή, κρατιούνται και χωρίς αυτό με ένα καλό ή βραδινό ντύσιμο.

5.1 φωτο 2d551
5.2 φωτο 8a040

Απλά τέλειες!!! Και εξωτερικά και εσωτερικά.

6η φωτο fe38d

*Οι τίτλοι των τσαντών, δημιουργήθηκαν με περίσσεια φαντασία, για τις ανάγκες αυτού του άρθρου.

Κεντρική διάθεση: Motiva Fashion
ΤΗΛ: 210 7239974, www.motiva-fashion.com

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε Like στο www.facebook.com/CromiaGreece

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram