Ελάτε να πειραματιστούμε!

Ελάτε να πειραματιστούμε!

Στο σημερινό μου άρθρο θα κάνουμε ένα πείραμα.

Στο συγκεκριμένο πείραμα, δεν θα χρειαστώ την βοήθεια σας, αλλά την αμέριστη προσοχή σας!

Η καλημέρα από το πρωί φαίνεται και ξεκινώντας από το πρωινό μας ξύπνημα, μια σωστή ιεροτελεστία μπορεί να μας γεμίσει ενέργεια και αισιοδοξία για ολόκληρη την ημέρα.

Ξυπνάμε λοιπόν, πλένουμε το πρόσωπο μας, βουρτσίζουμε τα δόντια μας και μετά απαραίτητη προϋπόθεση είναι ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό. Όλα τα προηγούμενα, συνήθως με αυτή την σειρά, προσθέτοντας σε αυτή την ρουτίνα και την δική μου και 100αδων γυναικών, που περιμένουμε και ένα μισάωρο μετά το χαπάκι του θυρεοειδή, για να πιούμε ή να φάμε το οτιδήποτε, αρά θα το αφήσουμε για αργότερα το πρωινό μας!

Που θέλω τώρα να καταλήξω; Είμαι σίγουρη, ότι υπάρχουν φορές που μετά το βούρτσισμα, των δοντιών αντιλαμβάνεστε και εσείς ορισμένα πράγματα πιο πικρά απ’ ότι συνήθως μετά το βούρτσισμα, γιατί η οδοντόκρεμα σας έχει αλλοιώσει την αίσθηση της γεύσης. Τι θα λέγατε λοιπόν αν σας έλεγα ότι υπάρχει οδοντόκρεμα, η οποία πέρα του ότι θα σας κάνει θα σας προσφέρει ήπια λεύκανση», θα ενισχύσει την φυσική άμυνα του στόματος σας και δεν θα σας αλλοιώσει την αίσθηση της γεύσης π.χ. την γλυκιά γεύση του χυμού πορτοκαλιού που θέλετε τόσο πολύ να απολαύσετε στο πρωινό σας;

Το όνομα αυτής Zendium και το κάνει αυτό γιατί έχει ήπια σύνθεση χωρίς SLS που είναι γνωστό ότι μπορεί να αλλοιώσει την αντίληψη της γεύσης. Επιπλέον, και πολύ σημαντικό, είναι κατάλληλη ακόμα για πολύ ευαίσθητα στόματα!

Όσο για το πείραμα με Zendium; Mission accomplished!!!

IMG 20160612 171233 2b3c1

Βούρτσισμα με Zendium για τουλάχιστον 2 λεπτά, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι (αν θέλετε χρησιμοποιήστε για χρονόμετρο αυτό Shiny Happy People #trustme) και ο χυμός πορτοκάλι μου, είχε γεύση χυμού πορτοκαλί! :-)

Κάτι μου λέει αυτό… Σε εσάς;

IMG 20160612 174834 0cae5


Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli