Οι αγαπημένες μου 4+1 Χριστουγεννιάτικες ταινίες!!!

Νικολέττα Ράλλη
Οι αγαπημένες μου 4+1 Χριστουγεννιάτικες ταινίες!!!

Με παρέα ή χωρίς 

Καλή μας εβδομάδα! Δεν ξέρω αν έχετε κανονίσει να φύγετε εκτός, αν έχετε πάρει άδεια για μια εκδρομή στην λίμνη Πλαστήρα ή για ένα ταξίδι αναψυχής στο Ροβανιέμι, αν έχετε βρει τον άντρα τις ζωής σας ή αν το ψάχνετε ακόμα, για να μην σας βρει μόνη η αλλαγή του χρόνου (δεν μου ακούγεται λογικό), αν θα ζήσετε τα πρώτα σας Χριστούγεννα με το νέο μέλος της οικογένειας σας και όλα γύρω του γυρίζουν (αυτό μου ακούγεται λογικό), ξέρω όμως ότι η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η ομορφοτερη για πολλές από εσάς, με ή χωρίς τα παραπάνω. Είτε πάρουμε τους δρόμους λοιπόν, είτε αποφασίσουμε να κάτσουμε στο στολισμένο και ζεστό σπιτάκι μας, σας εύχομαι να περάσετε τις πιο όμορφες και ονειρικές στιγμές!

Στο σημερινό μου post θα ασχοληθώ με εκείνες τις Χριστουγεννιάτικες στιγμές που έχουμε λατρέψει μέσα από τον κινηματογράφο και που ακόμα και αν δεν βρισκόμαστε στο Λονδίνο ή στο παγωμένο Σικάγο, για εκείνες τις ώρες που θα τις απολαύσουμε, για πρώτη ή δέκατη φορά, θα μας ταξιδέψουν σε "μαγικά" μέρη και θα μας "αγγίξουν" με τον πιο ζεστό και ρομαντικό τρόπο. Καλή προβολή!!!

Love actually
Όταν συζήτησα με τις φίλες μου, για αυτήν εδώ την λίστα, όλες με μια φωνή είπαν "Love Actually" και "Εννοείτε θα το βάλεις πρώτο!" συμπλήρωσε η Μαρία. Πιστεύω ότι το 95% των αναγνωστριών μας, την έχετε ήδη δει, αν όχι τρέξτε αμέσως! Πρόκειται για εκείνες τις ρομάντικες τύπου ταινίες, που λατρεύουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά!!! Εξαιρετικό cast ,από Κόλιν Φάρελ μέχρι Χίου Γκραντ και ένα μείγμα από τις πιο ρομαντικές ιστορίες που έχετε δει ποτέ, "μαζεμένες" σε ΜΙΑ ταινία.

Love Actually

Its a wonderful life
"Κανείς δεν είναι φτωχός όταν έχει κοντά του άτομα που τον αγαπάνε." το μήνυμα της ταινίας "Μια υπέροχη ζωή ¨, τόσο απλό, μα τόσο ουσιαστικό. Δεν θέλω να σας δώσω περαιτέρω στοιχεία, όσον αφορά την υπόθεση. Αρκεί να ξέρετε ότι η συγκεκριμένη ταινία του Frank Capra, θεωρείται μια από τις καλύτερες όλων των εποχών, καθώς και μια από τις κλασικότερες χριστουγεννιάτικες. Δείτε το!!! Tip: Να είστε έτοιμες για πολύ κλάμα και για τις καλύτερες ερμήνειες απο μίκρα παιδιά.

itsawonderfullife-email-1024x768

Holiday
Τι και αν σας άφησε μόνη και έρημη μέσα στις γιορτές, τι και αν καταλάβατε ότι τελικά πρόκειται για τεράστιο κρετίνο (άλλη λέξη εννόω), το Holiday είναι μια ¨αληθινή¨ ταινία βγαλμένη από την ζωή και η απόδειξη ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, που βγάζουν πορτοκάλια και μάλιστα Λακωνίας που είναι και τα καλύτερα!!! Επίσης η πιο must see σκηνή, άντρα να κλαίει, στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου, αυτή του ξανθού αγοριού Jude Law!

the-holiday

While You Were Sleeping
Αν η βασίλισσα των ρομαντικών ταινιών είναι η Τζούλια Ρόμπερτς, τότε αναμφισβήτητα η πριγκίπισσα είναι η Σάντρα Μπούλοκ. Σας έχει τύχει ποτέ να ερωτευτείτε κάποιον χωρίς να έχετε ανταλλάξει κουβέντα μαζί του; Tης Σάντρα Μπούλοκ ναι και για να μην γίνουμε spoiler, η συνέχεια επί της οθόνης, σε αυτή την τόσο τρυφερή και ρομαντική ταινία.

while yoy were sleeping

Extra Bonus: Home Alone
Αγαπημένη ταινία των παιδικών μου χρόνων!!! Αγαπημένη ταινία και της ενήλικης ζωής μου, γιατί απλά μου υπενθυμίζει ότι περνάμε και μόνοι μας καλά!

ηομε αλονε φιναλ


Merry christmas you filthy animal!!!

Περιμένω ευχές, δώρα και τυχόν απορίες:
Στο facebook.
Στο twitter.

Ενώ θαυμάζετε τις γιορτινές/Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες μου στο instagram.