Run like a lady, run like a queen

Νικολέττα Ράλλη
Run like a lady, run like a queen

Για τέταρτη χρονιά διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας δρόμου Ladies Run!!! Ένας αγώνας αποκλειστικά για γυναίκες. Οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν τις 900, ενώ το σημείο εκκίνησης για ακόμη μια χρονιά ήταν το Astir Palace. Ανάμεσα σε διακεκριμένες δρομείς, γυναίκες από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στην πανέμορφη Ριβιέρα, άλλες για να τα δώσουν όλα και να κάνουν τον καλύτερο δυνατό χρόνο και άλλες για να απολαύσουν αυτή την πραγματικά υπέροχη εμπειρία. Και φέτος οι δρομείς έτρεξαν με σκοπό να εμπνεύσουν αλλά και να στηρίξουν άλλες γυναίκες. Και φέτος ο αγώνας συνεργάστηκε με το σωματείο ¨ΔΕΣΜΟΣ" που στελεχώνεται από μια ομάδα νέων, δυναμικών γυναικών και έχει σκοπό την δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

IMG 7098 bbac5
IMG 7107 fb378

Four times a lady, με την Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Folli Follie, Αφροδίτη Πηγή, με τα βραχιολάκια μας Links of London από όλες τις χρονιές του θεσμού!

Συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετέχουσες και φυσικά στον Κίμωνα Φραγκάκη, εμπνευστή του Ladies Run, την ομάδα του και τις εθελόντριες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και την πιο θετική τους ενέργεια. Να είμαστε καλά και του χρόνου!

IMG 7129 5c6fd

Οι νικήτριες των 5χλμ. 1η θέση:Ελεθερία Πετρουλάκη, 2η Φωτεινή Δαγκλή Παγκότο, 3η Ελένη Νικολοπούλου

IMG 7136 66f93

Οι νικήτριες των 10χλμ. 1η θέση:Γιώτα Βλαχάκη, 2η Ντενίζ Δημάκη, 3η Χαρά Σκουλαρίκη

Ένα μεγάλο μπράβο και στους 15.000 δρομείς που έτρεξαν στον 29ο γύρο της Αθήνας! Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να τρέξουν στις διαδρομές των 10χλμ, των 5χλμ, αλλά και των 3 χλμ ενώ υπήρχε και ειδική διαδρομή 1 χλμ για άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν (1 ευρώ ανά συμμετοχή) θα διατεθούν για την αγορά ενός ηλεκτοεγκεφαλογράφου, ο οποίος και θα προσφερθεί στο Νευρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων "Αγια Σοφία" για την πρόληψη και την θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά.

γυροσ της Αθηνασ 22a8e

Διαβάστε επίσης:

Τρέξε και εσύ, μπορείς (αφού μπορώ εγώ)!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram