Κόκκινα σαρκώδη χείλη, με το δικό σου DIY κραγιόν

Νικολέττα Ράλλη
Κόκκινα σαρκώδη χείλη, με το δικό σου DIY κραγιόν

Τουλάχιστον μια φορά τo μηνά επισκέπτομαι την αισθητικό μου Δήμητρα Γουλά, για κάποια θεραπεία προσώπου και σώματος, ανάλογα με τις ανάγκες μου. Είχα την τύχη να την γνωρίσω από την εποχή των καλλιστείων του Αντέννα, οπότε και μου την είχε προτείνει το τότε πρακτορείο μου. Εσείς ίσως την έχετε δει, να εμφανίζεται στην τηλεόραση, σε εκπομπές με θέματα ομορφιάς και αυτή την περίοδο στο JOY. Η Δήμητρα πέρα από την ιδιότητα της αισθητικού, τα τελευταία χρονιά ασχολείται με την κοσμετολογία, παρασκευάζοντας μοναδικά καλλυντικά, φτιαγμένα με αγνά υλικά και πολύ αγάπη κι μεράκι. Στην τελευταία μου επίσκεψη λοιπόν, με περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Δεν ήταν κάποιο από τα μαγικά serum ή γαλακτώματα που φτιάχνει, αλλά ένα βαζάκι με μια κόκκινη κρεμά. Αφού την ρώτησα τι ακριβώς ήταν αυτό (που μου ερχόταν να το φάω), η απάντηση που πήρα, ήταν : «Κραγιόν»!. Ένα κραγιόν σε μορφή balm, για ένα κόκκινο, φυσικό αποτέλεσμα στα χείλη, το οποίο με μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας, θα κάνει τα χείλη μας σαρκώδη και ζουμερά. Φυσικά και ζήτησα την συνταγή και φυσικά και θα την μοιραστώ μαζί σας!

Υλικα:

• 13 γρ. κερί μέλισσας
• 50 ml λάδι ελιάς
• 1 κουτ. γλυκού μέλι
• Χρώμα ζαχαροπλαστικής
• 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας

(Το κερί μέλισσας, μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, αλλα ακόμα πιο εύκολα να το παραγγείλετε oniline)

Παρασκευή:

Ζεσταίνουμε το κερί μέλισσας σε ένα μπεν μαρί μέχρι να λιώσει, να γίνει σαν λάδι. Έπειτα, προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι ελιάς και ανακατεύουμε. Βγάζουμε το μείγμα από τη φωτιά, ανακατεύουμε ξανά μέχρι να γίνει σαν κρέμα. Προσθέτουμε το μέλι και το χρώμα ζαχαροπλαστικής σιγά σιγά μέχρι να αποκτήσει την απόχρωση που θέλουμε. Στην συνέχεια, ολοκληρώνουμε το ανακάτεμα, με τις σταγόνες του αιθέριου ελαίου κανέλας. Φυλάμε το μείγμα μας σε ενα γυάλινο βαζάκι.

IMG 20160301 170824 95e44

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram