Ψάχνεις την ιδανική κρέμα ημέρας; Η dr. organic σου συστήνει την καλύτερη!

Νικολέττα Ράλλη
Ψάχνεις την ιδανική κρέμα ημέρας; Η dr. organic σου συστήνει την καλύτερη!

Την εταιρεία dr. organic και τα προϊόντα της, την γνώρισα πριν 10 χρόνια στο Λονδίνο και μάλιστα εντελώς τυχαία. Μπαίνοντας σε ένα μαγαζί που «έμοιαζε» με φαρμακείο, αλλά τελικά ήταν αλυσίδα βιολογικών προϊόντων, αναζητώντας καραμέλες για τον βήχα κατέληξα να φύγω με μια ολόκληρη σειρά προϊόντων, από αποσμητικό μέχρι γαλάκτωμα σώματος, που είχαν σαν βάση το ρόδι και φυσικά την εγγύηση της dr. organic. Αυτό που μου είχε κάνει από τότε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν η τεράστια γκάμα φυσικών καλλυντικών της dr. organic διατηρώντας την εξαιρετική ποιότητα - το διακρίνεις αμέσως τόσο από την υφή όσο και από την μυρωδιά- αφού είναι βασισμένα σε βιο-ενεργά, εκλεκτά συστατικά από κάθε γωνιά της γης (λεβάντα, αλόη βέρα, μέλι μανούκα κ.α.).

Τα χρόνια πέρασαν, τα dr. organic ήρθαν και στην Ελλάδα (επιτέλους!) και εγώ συνέχιζα να είμαι φανατική οπαδός της αγαπημένης μου πλέον σειράς περιποίησης με ρόδι. Ψάχνοντας πρόσφατα σε ένα online κατάστημα για μια κρέμα προσώπου, έχοντας την ανάγκη περισσότερο από ποτέ, έπεσα πάνω σε μία ακόμα εξαιρετική σειρά περιποίησης της dr. organic με Moroccan Argan Oil. Το συγκεκριμένο έλαιο είναι γνωστό παγκοσμίως για τις φυσικές ευεργετικές του ιδιότητες και την αντιγηραντική, επανορθωτική και αντιοξειδωτική δράση του. Συμπτωματικά τον Σεπτέμβριο, όποτε και επισκέφτηκα το Μαρόκο, γνώρισα από κοντά τις ιδιότητες του Argan oil και μόλις επέστρεψα έσπευσα να το προμηθευτώ σε όλες τις μορφές του! Πού να ήξερα ότι ήταν τόσο κοντά μου...!

IMG 20161107 2

Στο σημερινό μου post, παρότι θα ήθελα να σας μιλήσω και για τα 20 προϊόντα της dr.organic με Moroccan Argan Oil, θα εστιάσω και θα σας προτείνω ανεπιφύλακτα την κρέμα ημέρας Organic Moroccan Argan Oil Day Cream (τη βρίσκετε σε συσκευασία των 50ml). Η κρέμα αυτή ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, βελτιώνει τη σφριγηλότητα και τον τόνο της και προστατεύει τα κύτταρα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Η σύνθεσή της βοηθάει στην αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου, αφήνοντας τη επιδερμίδα εμφανώς ανανεωμένη και με νεανική όψη.
Περιέχει ακόμη χυμό αλόης βέρα, εκχύλισμα πορτοκαλιού, έλαια από κάναβη, μακαντέμια, γαρύφαλλο, γεράνι, φλούδα λεμονιού, πατσουλί, κανέλα, σανδαλόξυλο, μέντα, φλούδα μανταρινιού και δυόσμο, καθώς και καρπούς kigelia, roselle, baobab και βανίλιας.

Α και να μην ξεχάσω! Κάτι που βρίσκω επίσης πολύ σημαντικό, είναι η πουδρένια αίσθηση που σου αφήνει που αποτελεί για εμένα ένα από τα πολύ σημαντικά κριτήρια επιλογής κρέμας!

IMG 20161107 135550 01

Δοκιμάστε την και εσείς!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram