Το πιο τρυφερό άγγιγμα θα είναι το δικό σου!!!

Το πιο τρυφερό άγγιγμα θα είναι το δικό σου!!!

Ένα χάδι ομορφιάς από την dr.organic…

Τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες από τον έντονο ήλιο, όσο και τους χειμερινούς από το πολύ κρύο (winter is coming!), ένα από τα πλέον συνηθισμένα φαινόμενα είναι να μας ξεραίνονται τα χέρια. Παρ’ όλα αυτά, ενώ τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούμε κανονικά ενυδατική κρέμα, δε φαίνεται το πρόβλημα να λύνεται αισθητά.

Με επιμονή και συνεχίζοντας την έρευνά μου για τα προϊόντα dr.organic και τη σειρά τους με Βιολογικό Έλαιο Αργκάν, ανακάλυψα ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα, για απαλά χέρια που φαίνονται σαν να μην τα έχουν αγγίξει ούτε οι καιρικές συνθήκες.

Η Organic Moroccan Argan Oil Hand & Nail Balm 100ml, η κρέμα χεριών με Βιολογικό Έλαιο Αργκάν της dr.οrganic είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου ή στην κολλητή σου αυτόν τον χειμώνα! Προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση με 12ωρη δράση, ενώ η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή της έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Εκτός από Βιολογικό Έλαιο Αργκάν περιέχει τον εξαιρετικό φυσικό χυμό αλόης βέρα που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, έλαια από kukui (καρποφόρο δέντρο από τη μαγευτική Χαβάη με εκπληκτικά αποτελέσματα για δέρμα και μαλλιά). Επιπλέον, είναι πλούσιο σε αρώματα, αφού περιέχει έλαια από γαρύφαλλο, γεράνι, φλούδα λεμονιού, πατσουλί, κανέλα, τριαντάφυλλο, μέντα, φλούδα μανταρινιού και δυόσμο, εκχύλισμα βανίλιας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των καρπών, kigelia, roselle και baobab.

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε μια γενναία δόση στα χέρια σας και κάντε απαλό μασάζ.

finalin


Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείστε παράλληλα τα απαλά γαντάκια Bamboo Cotton Moisturising που θα βρείτε δώρο με την κρέμα σας σε ειδική συσκευασία και απλά απολαύστε super ενυδατωμένα χέρια για πρώτη φορά!

Καλή χαλάρωση!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli