Έχετε μήνυμα ομορφιάς… από τον Kenzo Takada

Νικολέττα Ράλλη
Έχετε μήνυμα ομορφιάς… από τον Kenzo Takada

Η Avon ξαναχτυπά...

Διαβάζοντας το moto του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Kenzo Takada, για τη συνεργασία του με την Avon, “Το ταξίδι στον κόσμο έχει έναν όμορφο σκοπό. Όπου με πηγαίνει ο δρόμος είμαι έτοιμος να πάω. Έτοιμος να ζήσω την περιπέτεια της κάθε νέας ημέρας – τα χρώματα, την ενέργεια, τη ζωντάνια. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός με εμπνέει το ταξίδι…” θα μπορούσε κάλλιστα να πει κανείς ότι κάποια στιγμή στην πορεία της ζωής του, είχε πέσει στα χέρια του η «Ιθάκη» του δικού μας Κωνσταντίνου Καβάφη. Με έμπνευσή του να αποτελεί το συγκεκριμένο moto, κατάφερε για ακόμα μια φορά να μεταφέρει αυτό το «ταξίδι», αυτή τη «διαδρομή» μέσα στα νέα αρώματα AVON Life, που δημιούργησε για λογαριασμό της AVON, o Kenzo Takada.

Πριν φτάσουμε στο ταξίδι που θα μας οδηγήσει στον στόχο, θα ήθελα να αναλογιστούμε τα «ταξίδια» εκείνα που κάνουμε πίσω στον χρόνο, με αφορμή μία μυρωδιά. Το άρωμα του που έχει μείνει στο κασκόλ που μας δάνεισε έχτες το βράδυ, μας θυμίζει εκείνες τις ζέστες αγκαλιές που έχουμε ανταλλάξει. Το ξεπακετάρισμα της βαλίτσας, από το τριήμερο που πέρασε και η μυρωδιά από τζάκι που έχει «μείνει» πάνω στα ρούχα μας, ξαναφέρνει στο μυαλό μας χουχουλιάρικες νύχτες. Η κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το ροδόνερο πάντα τέτοιες μέρες θα μας φέρνουν στο μυαλό δεκάδες όμορφες στιγμές παλαιοτέρων Χριστουγέννων.

AVON Life by Kenzo Takada 3

Εκτός από τις όμορφες και ζεστές αναμνήσεις που μου ξύπνησε η μυρωδιά του νέου Avon Life, ένιωσα από την πρώτη κιόλας στιγμή την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια του αρώματος που κρατούσα στα χέρια μου. Μία elegant συσκευασία και ένα συναρπαστικό μπουκάλι, πραγματικό κομψοτέχνημα, θα μπορούσε να πει κανείς, σε κάνει να νιώθεις ότι κρατάς στα χέρια σου το «ελιξίριο» της ζωής ή καλύτερα αυτό που θα σε κάνει να ζεις τη ζωή σου όμορφα απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της, μικρή και μεγάλη!

Ο Kenzo Takada και τα δημιουργήματα του Avon life, για την Avon, θέλουν και μπορούν, να πετύχουν όλα τα παραπάνω. Τη δημιουργία αναμνήσεων και το ξύπνημα όλων των αισθήσεων. Μη μείνεις απλός παρατηρητής, αλλά ζήσε την εμπειρία!!! Ζήσε τη ζωή!

H συλλογή αρωμάτων περιλαμβάνει ένα άρωμα για τον άντρα και ένα για τη γυναίκα και μπορείτε να τα βρείτε μέσω των αντιπροσώπων της Avon. Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στα χαρακτηριστικά τους:

Αvon Life για Εκείνη

Φωτεινό και ενεργητικό, με λεπτά στρώματα από λουλουδάτες νότες και την αίσθηση λευκού τσαγιού είναι παράλληλα φρέσκο και ελαφρύ. Κύριο συστατικό του είναι η εντυπωσιακή βιολέτα, η οποία προσδίδει κομψότητα και διαύγεια στο άρωμα. Εξισορροπημένο, διαθέτει λεπτές νότες με αίσθηση νούφαρου και άνθους από δένδρο sakura, το άρωμα αυτό αποδίδει ένα ζεστό και αισθησιακό τελείωμα, προσθέτοντας μια αδιαμφισβήτητη γοητεία που διαρκεί όλη μέρα.

AVON Life by Kenzo Takada WOMEN

Avon Life για Εκείνον

Μοντέρνο διακριτικό ανδρικό άρωμα, διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο μείγμα μπαχαρικών και αρωμάτων. Η δομή του ανδρικού αρώματος «ανοίγει» με έντονες νότες από μαύρο πιπέρι και κέδρο, πριν αποκαλύψει τη ζεστή καρδιά της βιολέτας, του γερανιού και του γλυκάνισου. Το πλούσιο ξύλο κέδρους Βιρτζίνιας παρέχει τη βάση, δημιουργώντας ένα εξευγενισμένο, διαρκές φινίρισμα για διάρκεια όλη μέρα.

Τα αρώματα Avon Life, αποτελούν την ιδανική πρόταση δώρου για αυτές τις γιορτές. Κάντε το δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

AVON Life by Kenzo Takada MEN

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.facebook.com/AvonGreece


Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli