And the Oscar goes to… η Cosmote TV θα σε κάνει να θέλεις να χάσεις τον ύπνο σου!

Νικολέττα Ράλλη
And the Oscar goes to… η Cosmote TV θα σε κάνει να θέλεις να χάσεις τον ύπνο σου!

Η μεγάλη βραδιά που - τόσο εγώ όσο και πολύς κόσμος- περιμένουμε πως και πως κάθε χρονιά τέτοια εποχή… πλησιάζει! Αναφέρομαι φυσικά, στην λαμπερή βραδιά της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, που με μεγάλο ενθουσιασμό ενημερώθηκα ότι θα μεταδοθεί φέτος ζωντανά και αποκλειστικά, μέσω της COSMOTE TV.

Σε ώρα Ελλάδος, δεν το λες και ακριβώς «βραδιά», αλλά αν αξίζει μια μέρα να το ξενυχτήσεις και να το ρίξεις λίγο "έξω"(αλλά μέσα…!), είναι τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου. Άλλωστε την επόμενη ξημερώνει Καθαρά Δευτέρα, συνεπώς τι καλύτερο από το να οργανώσεις μία special οσκαρική βραδιά με φίλους, αφού την άλλη ημέρα θα μπορέσουν όλοι να ξεκλέψουν λίγες ώρες ύπνου πριν ξεχυθούν για κούλουμα!

Κάτι που συνηθίζω πάντα να κάνω τέτοια εποχή, προπαραμονές των όσκαρ, είναι να βλέπω για πρώτη ή και δεύτερη φορά ταινίες που έχουν βραβευτεί στο παρελθόν και να κανονίζω με τις κολλητές μου movie nights, με ατέλειωτο ποπ κορν, αναψυκτικά και πολλές ακόμα λιχουδιές.

lix

Φέτος θα τις διοργανώσω με ακόμα μεγαλύτερη χαρά, αφού πλέον θα μπορώ να δω όλες τις ταινίες στα αγαπημένα μου κανάλια COSMOTE TV, αφού πέρα από την ζωντανή μετάδοση την βραδιά της τελετής (αφίξεις στο κόκκινο χαλί, μέχρι και την τελετή) και μάλιστα με σχολιασμό στα ελληνικά, από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα, εμπλουτίζει το πρόγραμμά της με Οσκαρικες ταινίες.

jkhgjgjh

Ήδη κάθε Τρίτη έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε 2 βραβευμένες ταινίες στο COSMOTE CINEMA 2HD (μην χάσεις στις 21/02 στις 19:45 το Ghost με την Ντεμι Μουρ και τον Πάτρικ Σουέζ, είναι πραγματικά από τις πολύ αγαπημένες μου ταινίες), ενώ το Σαββατοκύριακο της απονομής, δεν θα έχεις κανένα λόγο να αφήσεις την θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτικού σου για να ζήσεις την μαγεία της έβδομης τέχνης. «Το κορίτσι από την Δανία», «Βlue Jasmine», «Little Miss Sunshine», είναι τρεις από τις δεκατρεις ταινίες που τουλάχιστον εγώ ανυπομονώ να δώ!

Όσον αφορά την 89η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR, να σας θυμίσω ότι το OSCAR καλύτερης ταινίας διεκδικούν οι ταινίες Arrival”, “Fences”, “Hacksaw Ridge”, “Hell or High Water”, “Hidden Figures”, “La La Land”, “Lion”, “Manchester by the Sea” και “Moonlight. Στις κατηγορίες Α' ανδρικού και Α' γυναικείου ρόλου βρίσκουμε τους Κέισι Άφλεκ (Manchester by the Sea), Άντριου Γκάρφιλντ (Hacksaw Ridge), Ράιαν Γκόσλινγκ (La La Land), Βίγκο Μόρτενσεν (Captain Fantastic), Ντένζελ Γουόσινγκτον (Fences) και τις Ιζαμπέλ Ιπέρ (Elle), Ρουθ Νέγκα (Loving), Νάταλι Πόρτμαν (Jackie), Έμα Στόουν (La La Land), Μέριλ Στριπ (Florence Foster Jenkins) αντίστοιχα. Εγώ όπως κάθε χρόνο έχω κάνει τις προβλέψεις μου, εσείς;

lalalalala

Επίσης να σημειώσω ότι έχεις μπόλικο χρόνο να γίνεις και εσύ συνδρομητής COSMOTE TV, και με το καλό να ενώσουμε όλοι μαζί, την θετική μας ενέργεια και να πάρει ο δικός μας Γιώργος Λάνθιμος, το 'Οσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, για την ταινία «Αστακός».

lobster

Ένα όμως είναι το μόνο σίγουρο – φέτος το δικό μου βραβείο Όσκαρ θα πάει στην COSMOTE TV!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli