Χρειάζεσαι ενέργεια μέσα στην μέρα; Θα σου πω το δικό μου μυστικό!

Νικολέττα Ράλλη
Χρειάζεσαι ενέργεια μέσα στην μέρα; Θα σου πω το δικό μου μυστικό!

Η πιο συχνή ερώτηση που μου κάνουν φίλοι και γνωστοί αυτή την σεζόν, είναι: "Πως τα καταφέρνεις; Πραγματικά που την βρίσκεις την ενέργεια;". Δεν το θεωρώ καθόλου παράλογο, αν σκεφτεί κανείς, ότι πέρα από το Queen.gr που είναι ένα αγαπημένο «χόμπι» όπως θέλω να το αποκαλώ, το οποίο απολαμβάνω από τον καναπέ του σπιτιού μου και ουσιαστικά με χαλαρώνει (καλή ώρα), αυτήν την περίοδο είμαι μονίμως στους δρόμους, τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης, και στον «αέρα» αφού το αεροπλάνο είναι πλέον το κυρίως μεταφορικό μου μέσο για τα πήγαινε-έλα αλλά και γενικά φροντίζω να ασκούμε πολύ σωματικά αλλά και πνευματικά.

Η απάντησή μου λοιπόν στην κλασική πλέον ερώτηση, ήρθε από την Power Health και πιο συγκεκριμένα από τα συμπληρώματα διατροφής Energy Now, που είναι ακριβώς, αυτό που λέει το όνομα τους. Αν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αισθανθείς τις μπαταρίες σου να αδειάζουν, λόγω του φόρτου εργασίας και των υποχρεώσεων που άλλωστε έχουμε όλοι, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να προσθέσεις σε ένα ποτηράκι με νερό το αναβράζον δισκίο Energy Now και σε λίγα μόνο λεπτά, όχι απλά θα έχεις τονωθεί, αλλά θα σου έχει αλλάξει και όλη η ψυχολογία.

Και το πιο σημαντικό για εμένα με το Energy Now της Power Health είναι ότι αποτελεί ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με Guarana, Yerba Mate, Q10 και βιταμίνες Β6, Β12, με νέα σύνθεση που είναι σχεδιασμένη από Έλληνες επιστήμονες και η οποία τονώνει σώμα και διάθεση και μπορεί να γεμίσει τον οργανισμό στη στιγμή με ενέργεια που διαρκεί για ώρες. Ενέργεια που σε δυναμώνει πραγματικά με τη βοήθεια της φύσης!

Και μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου, στο σπίτι, στη δουλειά, στο … αεροπλάνο.

Μέχρι την επόμενη φορά φίλες μου, γεμίστε ενέργεια!

edfw