Βρες και εσυ τον πρίγκιπά σου!

Νικολέττα Ράλλη
Βρες και εσυ τον πρίγκιπά σου!

Ένα παιδικό άρθρο, από μια adult καρδιά...

Καλημέρα φίλες μου! Που είστε και τι κάνετε; μπορείτε να μου απαντήσετε κυριολεκτικά, μιας και δεν είναι ρητορική η ερώτηση, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται στο τέλος του άρθρου.

IMG 7203


Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξής: Το προηγούμενο ΣΚ, λίγο πριν ξεκινήσει, ο έβδομος κύκλος της σειραρας Game Of Thrones, αποφάσισα να ξεκινήσω και την πολυβραβευμένη σειρά Suits. Καταρχάς σας προτείνω να την δείτε γιατί έχει ένα ενδιαφέρον, ωραίους άντρες και μαζί με όλα αυτά πλοκή. Το θέμα μας όμως για αυτό το post, δεν προκύπτει από εκεί! Είχα ξεχάσει ότι στην συγκεκριμένη σειρά, πρωταγωνιστεί η Meghan Markle, το κορίτσι εκείνο που έγινε παγκοσμίως γνωστό, μιας και έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι, και που για πάρτη της καταπάτησε οποιοδήποτε κανόνα γραμμένο ή άγραφο του παλατιού. Μια κοπέλα, που θα μπορούσες να χαράκτηρησεις, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, με γήινα χαρακτηριστικά και όχι κάποια εξωπραγματική ομορφιά, γεννημένη το 1981, έχοντας στο ενεργητικό της ήδη έναν γάμο και έναν χωρισμό, "έκανε" κάθε παραμύθι, με πρίγκιπες και άσπρα άλογα να γίνει πέρα για πέρα αληθινό. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτή την ιστορία, θέλω να σταθώ στους πρίγκιπες γαλαζοαίματους και μη, και στα όνειρα και στους στόχους μας όσο αφορά τον ιδανικό σύντροφο. Ο πρίγκιπας Χάρι, πέρα από τα προφανή γαλόνια του, είναι ενα παιδί που όπως φαίνεται από τα διαφορά άρθρα στο google, είναι αυτό που λένε στην Αμερική, cool, λίγο αλητάκος, δοτικος, ομορφος, νεος, αγαπάει τον συνάνθρωπο του και αλλά διαφορά που όλες θελουμε να έχει ο ιδανικός άντρας! Επίσης σίγουρα θα υπάρχουν πρίγκιπες ή κοινοι θνητοί, που θα είναι ανασφάλεις, δύστροποι με κακή συμπεριφορά και που όλα τα πλούτη και τα στέμματα του πλανήτη Γη να είχαν, καλό θα ήταν να μην τους συναντήσουμε ποτέ.

12717328 1016088565096726 1038023534690693189 n


Δεν χρειάζεται να βρεθείς στις κατάλληλες παρέες ή να σπουδάσεις στα πιο ακριβά πανεπιστήμια για να βρεις έναν πρίγκιπα Γουίλιαμ (όπως ακριβώς έκανε η Κεητ), αλλά να έχεις τις κεραίες σου και πάνω από όλα την καρδιά σου, ανοιχτά... Άλλωστε αυτό που λέει ο λαός "Στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή" τυχαίνει, δεν είναι μέρος ενός σχεδίου... Και που ξέρεις ίσως αυτός ο γλυκοαίματος καλός άνθρωπος, αυτή την στιγμή που διαβάζεις το άρθρο μου, να κάθεται δίπλα σου στο μετρο ή να σε εξυπηρετεί στην Τράπεζα σου ή να τον συναντήσεις δίπλα σου στο γυμναστήριο σε μια ώρα από τώρα!

Αυτά...

Αλλά θα κλείσω με αυτό...

simv

Σας φιλώ!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram