Έχεις 15 μέρες να αυξήσεις τους followers σου, στο Instagram

Νικολέττα Ράλλη
Έχεις 15 μέρες να αυξήσεις τους followers σου, στο Instagram

Μόνο σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει

Καλημέρα φίλες μου, και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζατε το 15αύγουστο. Εάν πατήσατε αυτό το ποστ μόνο και μόνο από τον catchy τίτλο, σημαινει ότι το Ιnstagram, είναι το κοινωνικό εκείνο μέσο που σας ενδιαφέρει κυρίως για μια επαγγελματική εξέλιξη, είτε για κάποιο προϊόν ή ταλέντο σας ή χόμπι σας που θέλετε να προωθήσετε. Δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση, σε κοπέλες που ποζάρουν στα τέσσερα στα κύματα, άνευ λόγου και αιτίας ή που βγάζουν selfie ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στον καμπινε του σπιτιού τους. Το Instagram είναι ένα κοινωνικό δίκτυο, με το οποίο εάν σε σε ενδιαφέρει και ασχοληθείς σωστά, μπορείς να φτάσεις σε ένα επίπεδο που να πληρώνεσαι μέσα από αυτό (θα το αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο), να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να κανείς έρευνα για τις διακοπές σου, να αναζητήσεις τις τελευταίες τάσεις της μόδας κ.α.

Τα τελευταία, όσον αφορά την αναζήτησή από την δίκη σου την πλευρά, όπου τα κάνεις και με ένα fake profile και όλα ιδανικά θα έλεγα. Δεν σας κρύβω στο σημείο αυτό, πως εάν δεν έκανα αυτή την δουλειά, όπου με έχουν βοηθήσει αρκετά τα κοινωνικά δίκτυα, δεν θα είχα ούτε Facebook! Γιατί όμως να αυξήσεις τους followers σου; Για τους λόγους που σας ανέφερα, στην αρχή αυτή του άρθρου. Τώρα βέβαια εξαρτάται από το τι θες να προωθήσεις. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι θες να λανσάρεις το δικό σου fashion blog. Ξεκινά με εικόνες υψηλής ανάλυση από το Pinterest, ενώ προτίμησε οπωσδήποτε φωτογραφίες τραβηγμένες σε δημόσιους χώρους. Που και που βάζε και καμία εικόνα με lifestyle quote και σπάσε και τις fashion εικόνες, με κάποια γλυκά ή ποτά σε φανταστικά χρώματα.

00000

Εκμεταλλεύσου το location! Είτε βρίσκεσαι σε κάποιο από τα πανέμορφα νησιά μας (Σαντορίνη, Μύκονος, Ζάκυνθος είναι στο top 10 των πιο διάσημων location στο κοινωνικό δίκτυο), είτε στην πρωτεύουσα, είτε βάζοντας απλά ένα "Greece", αυξάνεις τις πιθανότητες, να δούνε τις φανταστικές σου φωτογραφίες, άρα και να αποκτήσεις και άλλους ακόλουθους.

ppppp

Εκμεταλλεύσου το μπλε του ουρανού μας και των θαλασσών μας και το κάλλος του φυσικού μας τοπίου. Οι ειδικοί λένε, ότι οι φωτογραφίες χωρίς φίλτρο και με πολύ μπλε, είναι και αυτές που παίρνουν τα περισσότερα like. Tip: Ανεβάζοντας μόνο το contrast, θα κάνει το μπλε και το πράσινο να φαίνονται ακόμα πιο μαγικά.

nnnn

Εκμετάλλευσου τα hashtags. Μην βάζεις εκατό, βάζε όσα χρειάζεται και να είσαι to the point ανάλογα με το τι θες να προωθήσεις. Υπάρχουν ειδικά application, που γράφοντας πχ την λέξη fashion (το θέμα της φωτογραφίας) σου βγάζει τα σωστά hashtags και με ένα copy, τα βάζεις απευθείας στο κείμενο της φωτό σου.

mmmmm

Να ολοκληρώσω λέγοντας, ότι αυτό που θεωρώ εγώ σωστό, είναι ένα ασφαλές και κλειδωμένο προφίλ, που να έχεις επιλέξει εσυ του φίλους σου, καινούργιους ή παλιούς. Επίσης θέλει μεγάλη προσοχή στο το ανεβάζετε και στο τι δηλώνετε και αυτό ισχύει για όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Μπορεί μια μέρα να πάτε σε μια νέα δουλειά και εν έτη 2017, πριν γίνει η πρόσληψη γίνεται ένα εξονυχιστικός έλεγχος στα social του συνεντευξιαζόμενου.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!

Instagram: https://www.instagram.com/nikolettaralli/

Facebook page: https://www.facebook.com/nikolettaralli/?fref=ts