Τα πρώτα μου 5km στο Spetses mini Marathon!!!

Νικολέττα Ράλλη
Τα πρώτα μου 5km στο Spetses mini Marathon!!!

Και τι έκανα το τριήμερο που μας πέρασε...

Διαβάζεις το παρακάτω post, ακούγοντας αυτό, (είναι το μόνο τραγούδι που μπορούσε να παίξει offline στο κινητό, μιας και λόγω υπερφόρτωσης δικτύου δεν δούλευε το 4g)

Καλημέρα φίλες μου και καλή μας εβδομάδα!

Έχω την μεγάλη χαρά να μοιραστώ μαζί σας εικόνες και εμπειρίες από την πρώτη μου συμμετοχή στον Spetses Mini Marathon, έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς θεσμούς στην χώρα μας.
Για εμένα όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το βράδυ, όποτε και επισκέφτηκα το αγαπημένο μου νησί των Σπετσών, με ένα δείπνο που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε υπέροχες γεύσεις, βγαλμένες από τον βυθό, αλλά και ένα Γλυκό που Κάνει Καλό, που δεν είναι άλλο από τον κορμό σοκολάτας με Μακεδονικός Ταχίνι!

IMG 2428

Το Σάββατο ήταν μια ελεύθερη μέρα όσον αφορά το δικό μου αγωνιστικό κομμάτι, ενώ έλαβαν χώρα οι πιο σημαντικοί αγώνες όσον αφορά τις δικές μου προτιμήσεις, που δεν είναι άλλοι από τους αγώνες 3 και 5 χλμ ανοιχτής θαλασσης και δικός μου προσωπικός στόχος για του χρόνου! Για να δούμε...

FullSizeRender


Το βραδάκι του Σαββάτου ενώ είχα την ευκαιρία εγώ και όλοι οι συμμετέχοντες να συμμετάσχουμε σε διαφορά δρώμενα και αθλοπαιδιές, άψογα οργανωμένα όλα από την ψυχή (διοργανώτρια) του Spetses Mini Marathon, κα Μαρινα Κουταρέλλη, δεν κατάφερα να φύγω ποτέ από το Πόρτο Χέλι, μιας και δεν έφευγε κανένα πλωτό ταξί λόγω κακοκαιρίας.

Πέρασα παρόλα αυτά ένα ξεκούραστο βράδυ, στο ξενοδοχείο μου, τρώγοντας burger και βλέποντας την ταινία "Λογική και Ευαισθησία" για πολλοστή φορά.

Αχ, που είναι οι άντρες "gentlemen" εκείνης την εποχής; (αυτό θα το ερώτημα θα το αναπτύξω και ελπίζω καπως να απαντήσω σε επόμενο άρθρο)

IMG 2727 copy

Κυριακή πρωί! Η εκκίνηση για τα 5km ήταν στην 10:00 το πρωί, η συμμετοχή για ακόμα μια χρόνια τεράστια και εγώ σαν σίφουνας (αστειεύομαι) κατάφερα και να τερματίσω αξιοπρεπώς και να βγάλω φωτογραφίες για το blog μου εδώ.

FullSizeRender copy copy
FullSizeRender copy copy copy
IMG 2917
IMG 2880 copy


Θέλω να ευχαριστήσω παρά πολύ τα κορίτσια την Κατερίνα, την Λήδα, την Ντόρα και το αγόρι μας τον Θανάση, για το υπέροχο αυτό τριήμερο και που με έπεισαν ότι οι καλοκαιρινές διακοπές δεν είχαν τελειώσει!

FullSizeRender copy

Τώρα μπορώ να σας ευχηθώ καλό φθινόπωρο και όσον αφορά τον Spetses mini Marathon, σαν εύχομαι και σας παρακινώ να το ζήσετε και εσείς! Να είμαστε καλά και του χρόνου:)

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram