Ετοιμάζω ταξίδι, μοναχά για πάρτη σας... κορίτσια μου!

Νικολέττα Ράλλη
Ετοιμάζω ταξίδι, μοναχά για πάρτη σας... κορίτσια μου!

Τελικά, προτιμότερο είναι ένα ταξίδι με σύντροφο ή με κοριτσοπαρέα;

Καλημέρα φίλες μου! Κάθε ταξίδι διαφορετικό. Προορισμοί άπειροι, ο καθένας ξεχωριστός από μόνος του. Έχω όμως καταλήξει στο εξής: Όπου και να πας, όσα χρήματα και να ξοδέψεις, ο σημαντικότερος παράγοντας για ένα επιτυχημένο ταξίδι είναι η σωστή παρέα! Επιπλέον, ύστερα από το τελευταίο ταξίδι μου στην Ρώμη αλλά και μετά από μια γρήγορη συζήτηση που είχα με τα κορίτσια στο Queen.gr, κατέληξα σε κάτι ακόμα. Η καλύτερη συντροφιά για τα ταξίδια είναι οι φίλες σας. Και αν διαλέξετε να κάνετε κάποιο με τον σύντροφό σας θα πρέπει τουλάχιστον να είναι πάνω από όλα και ο καλύτερός σας φίλος, ώστε να νιώθετε μαζί του ο «εαυτός» σας...

IMG 5136

Θυμάμαι ταξίδια με κάποιον σύντροφό μου, που δεν είναι ότι μου άφησαν άσχημες αναμνήσεις, απεναντίας. Πιστεύω όμως ότι εάν δεν είσαι απόλυτα ερωτευμένος ή δεν έχει περάσει η σχέση σας σε αλλά επίπεδα και να μην πραγματοποιηθούν τα ταξίδια αυτά δεν έγινε και τίποτα... Από την άλλη βέβαια το να ταξιδεύεις μαζεύοντας εμπειρίες, ανακαλύπτοντας άλλες κουλτούρες και άλλους κόσμους, το να ανοίγεις τους ορίζοντες σου με νέες εικόνες, μόνο καλό είναι...

Έχω διαβάσει ή έχω ακούσει και εγώ για φιλικές ή προσωπικές σχέσεις που καταστρέφονται μετά από ένα ταξίδι. Δεν σας κρύβω δε ότι είναι μια σημαντική δοκιμασία για κάθε μορφή σχέσης. Όταν από την άλλη όμως, ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και πολύτιμος καλό είναι να μην επιδίδεστε σε ταξίδια με συντρόφους για πειραματικό σκοπό. Σίγουρά παίζει μεγάλη σημασία και η ηλικία μας. Αλλά μυαλά έχουμε στα 19, αλλά στα 25 και αλλά μετά τα 30.

Το καλό με την κοριτσοπαρέα είναι ότι δεν θα υπάρχει γκρίνια! Μην ξεχνάτε κορίτσια μου, ότι για να έχουμε διαλέξει τις φίλες μας σημαίνει ότι ταιριάζουμε σε πολλά. Από το ότι μπορεί να θέλουμε να μπαινοβγαίνουμε σε 100 μαγαζιά ταυτόχρονα (χωρίς να έχουμε κάποιον να μας λέει ΜΗ), στο ότι θα επιλέξουμε τον ίδιο τρόπο διασκέδασης, ψυχαγωγίας κ.α. Επιπλέον, όσες περισσότερες είστε, τόσο το καλύτερο για να χωρίζεστε σε μικρότερες ομάδες για κάποιες πιο ιδιαίτερες δραστηριότητες!

Εγώ, λοιπόν, που είμαι μετά τα 30 ψηφίζω ταξίδια με φίλες! Εκτός και εάν έχετε βρει τον άντρα της ζωής σας, οπότε καλά ταξίδια ΚΑΙ με αυτόν!

Επιστρέφω πολύ σύντομα με όλες τις λεπτομέρειες για το τελευταίο μου τριήμερο στην Ρώμη, κάτι που όχι απλά σας εύχομαι, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να το κάνετε σύντομα και εσείς!

Το Ινσταγκραμ μου

και το Twitter μου!

Image 1