Κάθε μέρα δώρα στα chillbox!

Ερμιόνη Σαρρή
Κάθε μέρα δώρα στα chillbox!

Μιας και βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την τελική ευθεία του καλοκαιριού, ας θυμηθούμε τον μεγάλο διαγωνισμό των chillbox μήπως και η τελική αυτή ευθεία μας βρει αγκαλιά με ένα νέο tablet!

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός του chillbox, έχει ήδη μοιράσει πάνω από 300 δώρα σε τυχερούς σε όλη την Ελλάδα.

Tablets, smartphones, ποδήλατα, CDs, κούπες και USBsticks περιμένουν καθημερινά να γίνουν δικά σου στο νέο διαγωνισμό των καταστημάτων chillbox.

Ο νέος διαγωνισμός της Chillbox ήρθε για να μείνει: Από την 1η Μαΐου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, με κάθε αγορά σου από τα chillbox άνωτων 3€, μπαίνεις στην κλήρωση για μοναδικά δώρα! Συγκεκριμένα, κάθε εβδομάδα κληρώνεται1 smartphone ZTEBladeS6 Flex (οχταπύρηνο, με οθόνη 5 ιντσών HD και 2 κάμερες 13 & 5 megapixel), και1 tablet ZTEE1OTL (τετραπύρηνο, με οθόνη 10 ιντσών, και μνήμη 8GB),ενώ κάθε μήνα κληρώνονται 2 μοναδικά ποδήλατα ΑΤΒ Comfort από την Orient.Για εκείνους που έχουν αδυναμία στα δώρα….αυθημερόν, καθημερινά κληρώνονται 2 CDs Panik Anthem Vol.4 by Chillbox απότην Panik Records και 1 κούπα chillbox, και παράλληλα κάθε δεύτερη ημέρα 1 USB stick chillbox 8GB βρίσκει τον τυχερό κάτοχό του!

SMOOTHIES FRAULA AKTINIDIO NEW LOGO

Ήδη πολλοί τυχεροί «σερφάρουν» με τα ZTEtablets, απολαμβάνουν την επικοινωνία τους με τα smartphones ΖΤΕ και κάνουν βόλτα με τα ποδήλατα της ORIENT.

Για συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η αποστολή SMS*. Καλή επιτυχία!

Όλα τα δώρα του διαγωνισμού είναι εδώ!