Εκφράσου μέσα από το Starbucks Frappuccino: Πειραματίσου, παίξε και βρες τη γεύση...

Εκφράσου μέσα από το Starbucks Frappuccino:  Πειραματίσου, παίξε και βρες τη γεύση...

και το...χρώμα που σου ταιριάζει με τα μοναδικά ροφήματα Frappuccino® στα Starbucks

Είτε αισθάνεσαι έντονος σαν το Espresso Frappuccino, μοναδικός σαν το Mocha Coconut Frappuccino, περίεργος σαν ένα Strawberry Frappuccino ή γλυκός σαν το Caramel Frappuccino, έχεις περισσότερους από 36.000 τρόπους για να δώσεις τον δικό σου προσωπικό τόνο στα χειροποίητα ροφήματα Frappuccino®, ανάλογα πάντα με την διάθεσή σου και την προσωπικότητά σου. Επιλογές όπως σιρόπι, σος, γαρνιτούρα, σαντιγί, γάλα & καφές, θα αποθεώσουν με όποιον τρόπο εσύ θες το αγαπημένο ρόφημα της σεζόν. Αυτό το καλοκαίρι, ένα είναι σίγουρο: δε θα σταματήσεις λεπτό να απολαμβάνεις τις μοναδικές δημιουργίες σου!

Τα νέα δε σταματάνε εδώ. Καλωσορίζουμε το ολοκαίνουργιο Caramel PΟPCORN Frappuccino®, στην οικογένεια των χειροποίητων ροφημάτων Frappuccino® - διαθέσιμο για ολόκληρη την περίοδο του καλοκαιριού. Το Caramel Popcorn Frappuccino® εκφράζει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το καλοκαίρι και μας θυμίζει μοναδικές στιγμές σε θερινούς κινηματογράφους. Ακαταμάχητος συνδυασμός κρεμώδους βουτυρένιας και τραγανής απόλαυσης για να σε συντροφεύσει σε θερινούς κινηματογράφους, ηλιοβασιλέματα στην παραλία, στην απογευματινή σου βόλτα και όπου αλλού εσύ επιθυμείς.

STARBUCKS CARAMEL POPCORN FRAPPUCCINO

Παράλληλα, σε προσκαλούμε να γιορτάσεις μαζί μας και με την παρέα σου την «Ημέρα Φιλίας» από τις 28/7 έως και τις 30/7 στα καταστήματά Starbucks. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις από ένα κατάστημα Starbucks μαζί με τους φίλους σου για να απολαύσετε 1+1 Frappuccino, σε όποια γεύση και μέγεθος επιθυμείτε.

Για εσένα που θες μια μοναδική εμπειρία καφέ, αυτή την περίοδο μπορείς να απολαύσεις:

- Στο σπίτι/γραφείο (συσκευασία καφέ): Το μοναδικό χαρμάνι καφέδων Starbucks Kati Kati, που «παντρεύει» την έντονη γεύση των καφέδων από την Κένυα και την ιδιαίτερη οξύτητα των κόκκων καφέ της Αιθιοπίας. Γεμάτη γεύση με νότες μπαχαρικών και λουλουδένια αρώματα, μπορεί να σερβιριστεί ζεστός, αλλά και κρύος, ιδανικά συνδυασμένος με φρούτα εποχής.

- Ως δεύτερη επιλογή espresso (σε όλα τα ροφήματα Starbucks με βάση τον espresso): Το χαρμάνι Blonde espresso, με κρεμώδες σώμα και μια απαλή γλυκύτητα, νότες κίτρου και ξανθό καβούρδισμα για όσους επιθυμούν έναν πιο ελαφρύ καφέ.