«Θέλετε όντως να ξέρουμε 50 στάσεις στο σεξ;»

Νίκος Συρίγος
«Θέλετε όντως να ξέρουμε 50 στάσεις στο σεξ;»

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όχι στις 25, μην τρομάζετε. Άλλωστε για στάσεις στο σεξ μιλάμε όχι για τον Τσελεμεντέ. Κι εξηγούμαι. Ο άντρας στο σεξ είναι κάπως έτσι:

Από τα 15 μέχρι τα 25: Όσο μπορεί
Από τα 25 μέχρι τα 35: Όσο γουστάρει
Από τα 35 μέχρι τα 45: Όσο πρέπει
Από τα 45 μέχρι τα 55: Όσο αντέχει
Από τα 55 μέχρι τα 65: Όσο βρίσκει
Από τα 65 μέχρι τα 75: Όσο προλαβαίνει

Ας πάμε τώρα στο θέμα σας. Η μόνη στάση που απαγορεύεται να δοκιμάσετε είναι η... διεκπεραίωση. Αυτό μας σκοτώνει. Αν θέλετε να εκδικηθείτε έναν άνδρα, κάντε σεξ μαζί του διεκπεραιωτικά. Χίλιες φορές να πεις δεν θέλω παρά να μην το κάνεις με την ψυχή σου. Άλλωστε όπως λέει ένας φίλος «αν δεν θέλει η Τασία υπάρχει και η φαντασία».

Από εκεί και πέρα κανέναν δεν έβλαψε λίγο ποικιλία. Ότι μαθαίνει κανείς, καλό είναι. Αρκεί φυσικά να υπάρχει κουράγιο, χρόνος και διάθεση. Και κατάλληλες συνθήκες βεβαίως-βεβαίως. Γιατί όταν είσαι παντρεμένος με παιδιά και δεν έχεις έπαυλη, όσες στάσεις κι αν δοκιμάσεις θα έχεις πάντα στο μυαλό σου τον μεγάλο συγγραφέα... Βίκτορ Μουγκό! Η χαρά του κωφαλάλου.

Για όσους πάλι δεν έχουν ακόμη παιδιά ή έχουν έπαυλη, η μαγική λέξη είναι μία: Χημεία. Χημεία είπα όχι... χημικά. Αυτή που καταλαβαίνεις στο πρώτο άγγιγμα. Μην σου πω στην πρώτη ματιά. Όταν ταιριάζεις με τον άλλον οι 50 στάσεις μπορεί να σου φανούν λίγες ή ενδεχομένως οι πέντε υπεραρκετές. Προσέξτε: Δεν λέμε ούτε να τρέχεις στη μαμά για να σου πει το κόλπο... Χονολουλού μπας και χαρεί ο κακομοίρης στοματικό της προκοπής, ούτε όμως να πέφτουμε στο κρεβάτι με την Τζινούλα την Τζέιμσον (που χάθηκε αυτή η ψυχή...)!

Μας αρκεί να έχετε διάθεση και να μην το κάνετε απλά για να το κάνετε... Τώρα αν κάποιος σας ζητάει διαρκώς «ορθοκωλομπρούμητα» και «δαγκωτοχτυπητά στον ουρανίσκο» για να ικανοποιηθεί, μην το ψάχνετε... Απλά δεν σας γουστάρει...