Πώς αποφάσισα να δημιουργήσω το MLVlog;

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Πώς αποφάσισα να δημιουργήσω το MLVlog;





Καλημέρα σας αγαπημένοι μου! Όταν για περίπου 10 χρόνια έχεις συνηθίσει να χαιρετάς το τηλεοπτικό κοινό μέσα από κάποια τηλεοπτική στέγη, η πρώτη έκφραση που σου έρχεται στο μυαλό για να καλωσορίσεις τους φίλους σου στο νέο σου επαγγελματικό βήμα είναι "Καλημέρα αγαπημένοι τηλεθεατές". Εδώ όμως θα αναπτύξουμε μια νέα φιλία, έναν δικό μας δίαυλο επικοινωνίας με θέματα που αφορούν τη διατροφή, τη γυμναστική, την ομορφιά και γενικότερα την ευεξία για να νιώθουμε πρώτα εμείς καλά με τον εαυτό μας!



Εδώ και περίπου δυο μήνες μέσα από τα social media, κυρίως το προσωπικό μου account στο Instagram σας έχω προϊδεάσει για αυτό το προσωπικό μου fitness and wellness blog/vlog και ξέρω πως ανυπομονείτε για τις υγειινές συνταγές που σας εχω ετοιμάσει και τα tips γυμναστικής!



Πρώτα απ' όλα όμως, εδώ στο MLVLOG θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τους λόγους που με οδήγησαν στη δημιουργία του vlog.







Φέτος τον Φεβρουάριο σταμάτησε η συνεργασία που είχα με τον ANT1 τα τελευταία δύο χρόνια, όπου παρουσίαζα μια μικρή εκπομπή, το TV QUIZ. Για άλλη μια φορά λοιπόν βρέθηκα χωρίς δουλειά και σταθερό εισόδημα, κάτι το οποίο δυστυχώς στο χώρο μας συμβαίνει συχνά...



Εγώ πάντα πάλευα μόνη μου. Θα μου πείτε "μα καλά ο μπαμπάς σου είναι ο Γιάννης Βούρος, δε σε έχει βοηθήσει;". Η απάντηση είναι "Όχι , καθόλου". Ο καθένας μας χαράζει τη δική του πορεία και ακολουθεί το δικό του δρόμο. Δε στεναχωριέμαι που δεν είχα βοήθεια από κάπου, γιατί ξέρω πως ό,τι έχω καταφέρει το έχω κάνει μόνη μου κι αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω.



Έτσι λοιπόν αποφάσισα πως πρέπει να κάνω κάτι που θα με βοηθήσει να μην εξαρτώμαι από κανέναν, κάτι δημιουργικό και παράλληλα να μου αρέσει και να με γεμίζει!

Σκέφτηκα λοιπόν «Λουίζα τι σου αρέσει να κάνεις στη ζωή σου; Τι σε γεμίζει; Τι δε βαριέσαι ποτέ να κάνεις;». Η απάντηση ήρθε αμέσως! Μάλλον ήταν μπροστά μου καιρό τώρα και δεν έβλεπα. Μου αρέσει να γυμνάζομαι! Βασικά ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τη γυμναστική από 10 χρονών! Μου αρέσει να τρώω σωστά και υγιεινά! Συνήθειες καθημερινές που έχω υιοθετήσει σαν άνθρωπος! Σκέφτηκα λοιπόν «Τι ωραία θα ήταν να φτιάξω ένα blog μέσα στο οποίο θα μοιράζομαι με τους αναγνώστες τις προσωπικές μου συνήθειες για μια όμορφη ζωή γεμάτη ευεξία; Να γίνω Fitness and Wellness blogger/vlogger! Να εμπνέω τον κόσμο να αλλάξει τις "κακές’’ του συνήθειες! Δεν είμαι γυμνάστρια ούτε διατροφολόγος, είμαι μια κοπέλα που της αρέσει να προσέχει τον εαυτό της και θέλω να μοιραστώ μαζί σας ό,τι εφαρμόζω στην καθημερινότητα μου! Ό,τι ανακαλύπτω, ό,τι δοκιμάζω και ό,τι θεωρώ καλό για την υγεία και την ομορφιά!



Είχα παρατηρήσει πως όλα αυτά τα χρόνια με ρωτούσαν συχνά σχετικά με τη διατροφή και τη γυμναστική που κάνω και τι tips ομορφιάς έχω! Οπότε λέω φύγαμε να το κάνουμε! Μάλιστα ήμουν πολύ τυχερή αφού αυτές τις σκέψεις μου τις αγκάλιασαν στο κορυφαίο γυναικείο site στην Ελλάδα. Και να μαστε λοιπόν με το MLVlog έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του για το δικό του ταξίδι!



Ετοιμαστείτε για σούπερ συνταγές, φοβερά detox και beauty smoothies, βιντεάκια με ασκήσεις γυμναστικής αλλά και tips γύρω από την υγεία και την ευεξία! Fit yor life the easy way ! Σας θέλω κοντά μου στο ταξίδι αυτό και φυσικά η γνώμη σας μετράει τρελά! Για αυτό ό,τι σας αρέσει, ή δε σας αρέσει, ή ακόμα κάποιο θέμα που θέλετε να δείτε στο MLVlog το περιμένω! Όλα σας τα σχόλια και τα μηνύματά σας!



Να ξέρετε πως θα έχουμε αρκετές ασκήσεις από Pilates καθώς είμαι μεγάλη φαν χρόνια τώρα! Μάλιστα απέκτησα και δίπλωμα!



Μη ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας γιατί είναι μοναδικός!



Σας φιλώ!

MLV