Νέα αρχή και... Όλα Καλά

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Νέα αρχή και... Όλα Καλά

Είναι αλήθεια πως με έχετε χάσει λίγο τις τελευταίες 2 βδομάδες... Φυσικά δεν σας έχω ξεχάσει και σας έχω ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα τα οποία θα δείτε τις επόμενες ημέρες μέσα από το ΜLvlog !

Στο σημερινό μου κείμενο όμως θέλω να μοιραστώ μαζί σας το λόγο που μου έχει αναστατώσει το πρόγραμμά μου αλλά μου έχει δώσει πολύ μεγάλη χαρά! Πριν λίγες μέρες δέχτηκα μια πρόταση από το Makedonia TV στην όμορφη Θεσσαλονίκη για να αναλάβω την παρουσίαση της εκπομπής Όλα Καλά !

Η χαρά μου είναι απερίγραπτη για πολλούς λόγους.

Πρόκειται για μια εκπομπή που την παρακολουθώ χρόνια και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο! Ξεκίνησε πριν 4 χρόνια με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη η οποία έμεινε για 2 χρόνια στο τιμόνι της παρουσίασης. Ακολούθησε πέρυσι η δική μας Νικολέττα Ράλλη που είναι φίλη μου και την αγαπώ πολύ, η οποία ήταν εξαιρετική!

2017 10 09 PHOTO 00000150

Φέτος λοιπόν ήρθε η δική μου σειρά , έτσι ξαφνικά!

Είναι αυτές οι απρόσμενες , όμορφες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή μας από εκεί που δεν το περιμένουμε! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα μπορούμε πλέον να τα λέμε και τηλεοπτικά μετά από κάποιους μήνες απουσίας μου από την τηλεόραση! Θα ανακαλύψω φυσικά όλα τα fitness tips από την Θεσσαλόνικη και όχι μόνο! Τις περισσότερες μέρες θα βρισκόμαι εκεί αλλά θα έρχομαι και στην Αθήνα να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους , να κάνω τα μαθήματα Pilates μιας και είμαι Pilates instructor και να ασχολούμαι με το νέο μου eshop , το Loulou.gr που ετοιμάζεται και θα σας έχω σύντομα νέα!

Πως θα τα προλάβω όλα δεν ξέρω αλλά σίγουρα όταν θέλουμε κάτι πολύ βρίσκουμε τον τρόπο ή τους τρόπους να τα καταφέρουμε! Να θυμάστε πάντα πως η συναισθηματική μας κατάσταση αποτελεί κινητήριο δύναμη για να πετύχουμε σε ό,τι θέλουμε! Όταν έχουμε θετική διάθεση , όρεξη για ζωή και στόχους όλα είναι δυνατά! Θα μου πείτε πως ωραία τα γράφω αλλά η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και δημιουργεί μια αρνητική ψυχολογία που δυστυχώς δεν βοηθάει και τόσο ώστε να σκεφτόμαστε θετικά.

Πιστέψτε με, δεν τα λέω έτσι για να τα πω. Έχω βρεθεί και εγώ πολλές φορές χωρίς δουλειά , χωρίς κάποια σχέση στη ζωή μου που όσο να ναι μας επηρεάζει εμάς τις γυναίκες, να έχω κάποια θέματα υγείας ή οι δικοί μου ανθρωποι να υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα... Δε διαφέρω από κανέναν.

2017 10 09 PHOTO 00000151

Ξέρω πως είναι να αντιμετωπίζεις δυσκολίες. Αλλά πάντα όταν το μυαλό μας δουλεύει και σκεφτόμαστε αισιόδοξα κάτι καλό θα μας συμβεί. Ακούγεται τετριμμένο αλλά είναι αλήθεια..

Ηθελα σήμερα με αυτό το post να σας μεταφέρω τη χαρά μου για το ξεκίνημα αυτό αλλά και να σας περάσω αυτό το μήνυμα. Πως πολλά πράγματα στη ζωή συμβαίνουν ξαφνικά. Είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα. Να τα δέχεστε με ψυχραιμία , να είστε δυνατές , ακόμα και αν πέσετε να βρείτε κουράγιο να σηκωθείτε και να πείτε ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Θα τα καταφέρουμε!

Σας φιλώ και σας αγαπώ !

Σε λίγες μέρες σας περιμένω στο MΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, το απόγευμα στις 19:45 , στην εκπομπή Όλα Καλά ! Με φοβερά θέματα και μια καταπληκτική ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες! 23/10 be there !

Fit your life the easy way !

YΓ. Σας έχω καταπληκτική συνταγή για το επομένο θέμα ! μείνετε συντονισμένες!

ΥΓ2. Περιμένω τα μηνύματά σας και τις ιδέες σας στο προσωπικό μου facebook και Instagram!