Πανεύκολη συνταγή για Pineapple Crisp

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Πανεύκολη συνταγή για Pineapple Crisp

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου !

Το σημερινό μας MLvlog βγαίνει σήμερα από την Θεσσαλονίκη!

Όπως σας είχα πει και σε προηγούμενο post , ξεκίνησα την παρουσίαση της εκπομπής Όλα Καλά, στο Μακεδονία Tv. Tα στούντιο είναι στη Θεσσαλονίκηοπότε μετακόμισα στη συμπρωτεύουσα ! Βέβαια τα σαββατοκύριακα έρχομαι στην Αθήνα για να δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα που μου λείπουν πολύ..

Πρώτο σουπερμάρκετ, λοιπόν, στη νέα μου πόλη και πήγα να εφοδιαστώ με τα απαραίτητα! Το σπίτι που μένω είναι στο κέντρο οπότε έχω τα πάντα δίπλα μου.

Αγόρασα λοιπόν τα προιόντα τα οποία πάντα έχω σπίτι μου όπως , γάλα αμυγδάλου ή καρύδας, βρώμη , ανανά Del Monte, αυγουλάκια κλπ κλπ.Αυτές τις μέρες επειδή κουράζομαι αρκετά με τη νέα εκπομπή γιατί κάθε αρχή και δύσκολη χρειάζομαι κάτι να μου δίνει ενέργεια, να είναι υγιεινό και φρουτένιο!

Στη σημερινή μας healthy συνταγή πρωταγωνιστεί ο ανανάς για άλλη μια φορά αλλά όχι σε κρύα μορφή όπως σας είχα δείξει το καλοκαίρι στα smoothies αλλά σε κάτι ζεστό και μοσχοβολιστό!

Πολύ εύκολη συνταγή , από τότε που την έφτιαξα πρώτη φορά έχω κολλήσει και την φτιάχνω συνέχεια ! Φύγαμε για τα υλικά

  • 2 συσκευασίες Del Monte κομματάκια Ανανά σε φυσικό χυμό
  • 5 κούπα βρώμη
  • 1 βανίλια
  • λίγο λάδι
  • 2-3 κ.γλυκού καστανή ζάχαρη ή ζάχαρη καρύδας
  • 2 κ.γλυκού σιρόπι σφενδάμου
  • λίγη κανέλα
  • λίγο μοσχοκάρυδο

Σε ένα μπολ τοποθετούμε τον ανανά μαζί με το σιρόπι σφενδάμου, τη βανίλια, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο. Τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι.

Στο ίδιο μπολ ανακατεύουμε τη βρώμη , με τη ζάχαρη και το λαδάκι. Τα ρίχνουμε πάνω στο μείγμα με τον ανανά και ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά στους 200 .

Το βγάζουμε, τα ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα και σερβίρουμε απευθείας. Ταιριάζει τέλεια να βάλετε και λίγο γιαούρτι από πάνω ή αν θέλετε να γίνει πιο ΄΄σκανδαλιάρικο΄΄ μπορείτε να βάλετε και μια μπάλα παγωτό !

del monte vourou

Είναι υπερ-τέλειο φίλες μου , δοκιμάστε το και θα το αγαπήσετε πολύ !



Με τα μπαχαρικά αυτά θα σας αφήσει και μια νότα.. Χριστουγέννων που έρχονται !

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way

Y.Γ Περιμένω τα μηνύματά σας και τις ιδέες στο Instagram Maria_Louiza_real και στο facebook Maria Louiza Vourou