3 πράγματα που μπορείς να «κλέψεις» από το στυλ της Angelina Jolie

3 πράγματα που μπορείς να «κλέψεις» από το στυλ της Angelina Jolie

Τα μυστικά του στυλ της που θα αλλάξουν τον τρόπο που ντύνεσαι 

Μπορεί η Angeline Jolie να μην ανήκει στις stars που υιοθετούν κάθε καινούργια τάση της μόδας, ή τολμούν ιδιαίτερα με το στυλ τους, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν πραγματοποιεί κομψές εμφανίσεις. Πώς τα καταφέρνει; Αυτά είναι τα βασικά μυστικά της, που κάνουν κάθε της look να μοιάζει υπέροχο.

Δες επίσης:

Σπάνια εμφάνιση: Οι 3 αδελφές Olsen αποδεικνύουν πως ανήκουν στην πιο stylish οικογένεια

1. Παλέτα ουδέτερων χρωμάτων

celeb style angelina jolie

Η Angelina συνήθως φορά μαύρο, λευκό, μπεζ ή καφέ, στις ανεπίσημες, αλλά και πολλές φορές και στις πιο επίσημες εξόδους της. Το να έχεις μια γκαρνταρόμπα γεμάτη από κομμάτια σε βασικά χρώματα, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις όσους συνδυασμούς θέλεις - αφού τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας σου ταιριάζουν μεταξύ τους!

2. Αυστηρές τσάντες

9aacd03c8254d74e4b99fcaebc4b0676

Σπάνια θα δεις την ηθοποιό να κρατά μια funky τσάντα με κρόσσια, ή τρουκς. Η ίδια λατρεύει τις minimal δερμάτινες τσάντες και προτιμά να τις θεωρεί αξεσουάρ που ολοκληρώνουν ένα look και δε γίνονται statement κομμάτι του.


3. Σωστή εφαρμογή

rs 634x1024 140302170913 634.angelina jolie.cm.3214 371x600

Αν παρατηρήσεις μία-μία τις εμφανίσεις της Angelina, τόσο στην καθημερινή της ζωή, όσο και στο κόκκινο χαλί, θα δεις πως πάντα τα ρούχα της εφαρμόζουν τέλεια πάνω της. Η σωστή εφαρμογή είναι το μυστικό πίσω από το κομψό στυλ πολλών διάσημων κυριών του Hollywood και φυσικά, η ίδια το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.