H Gigi Hadid μόλις φόρεσε το πιο cool T-Shirt το οποίο κοστίζει λιγότερο από 35 Ευρώ

H Gigi Hadid μόλις φόρεσε το πιο cool T-Shirt το οποίο κοστίζει λιγότερο από 35 Ευρώ

Και έχει πάνω τον Karl Lagerfeld! Δύο σε ένα!

angelina 1024x10242x
LD 1024x10242x
 2115667 1489166838.640x0c

Έχουμε ξαναγράψει και στο παρελθόν πως τα slogan T-shirts (μαζί με αυτά με την κόκκινη γραμματοσειρά, aka red lettering) έχουν κάνει μεγάλο comeback στην fashion σκηνή φέτος. Γι’αυτό έχουμε μπει στην μάχη για την ανακάλυψη του καλύτερου, του πιο πρωτότυπου και φυσικά οικονομικού brand για να φορέσουμε και εμείς τα πιο cool μπλουζάκια της σεζόν. Σε αυτή την μάχη βρήκαμε έναν περίεργο σύμμαχο που δεν θα χαρακτηρίζαμε ακριβώς κορίτσι της διπλανής πόρτας.

H Gigi Hadid ανακάλυψε για εμάς τα πιο ευφάνταστα cult T-shirts τα οποία κοστίζουν 34 Ευρώ και μάλιστα φόρεσε ένα από αυτά για να φύγει μετά το τέλος της επίδειξης της Chanel, όπου και συμμετείχε. Τα μαύρα μπλουζάκια με τις ελαφρώς 80s κιτς στάμπες ανήκουν στο αγγλικό brand Ηοmage Tees και έχουν πάνω εικόνες από όλα τα καλλιτεχνικά σύμβολα που αγαπήσαμε στα νιάτα μας.

Από τον «Πρίγκιπα του Bel Air» μέχρι την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά και από πιο πρόσωπα που απασχολούν ακόμα την επικαιρότητα όπως ο Karl Lagerfeld (σαν αυτό ακριβώς που φοράει η Gigi δηλαδή) μέχρι την Angelina Jolie. Μπορείς να τα τσεκάρεις και να τα παραγγείλεις όλα εδώ και να δημιουργήσεις τα δικά σου λίγο retro και πολύ urban cool σύνολα!

Η Gigi Hadid με T-shirt Ηοmage Tees