To styling tip που κάνει την Amal Clooney τόσο καλοντυμένη είναι πιο παλιό από όσο φαντάζεσαι

To styling tip που κάνει την Amal Clooney τόσο καλοντυμένη είναι πιο παλιό από όσο φαντάζεσαι

Αυτόν το μυστικό ενδυματολογικό κανόνα της πρέπει να τον εφαρμόζουμε όλες!

GettyImages 650518212
GettyImages 507941522
GettyImages 531088138

H Amal Clooney είναι από τις γυναίκες που έχουν μια έμφυτη ροπή προς την καλαισθησία και την κομψότητα. Είναι ο σωματότυπός της, τα μεγάλα χαρακτηριστικά της, τα πλούσια και φυσικά μαλλιά της... πάντως καταφέρνει να δείχνει chic ακόμα και όταν φοράει ένα jean και ένα απλό crop top.

H σύζυγος όμως του George Clooney και προσφάτως και μητέρα των δίδυμων μωρών του, δεν στέκεται μόνο σε αυτά που της έχει προσφέρει η φύση αλλά βάζει και το δικό της «λιθαράκι» στην δημιουργία των άψογων και μοναδικών εμφανίσεων της, οι οποίες κερδίζουν την παραδοχή και των σεβασμό από τις γυναίκες σε κάθε πλάτος και μήκος της γης. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό πίσω από κάθε υπέρκομψο outfit της;

Mα φυσικά η vintage γκαρνταρόμπα της. Εκεί τα υπόλοιπα It-girls παίζουν στα δάχτυλα το παιχνίδι του mix&match, αναμειγνύοντας στο ίδιο σύνολο στοιχεία διαφορετικών τάσεων, εκείνη ποντάρει στο «old&new», «μπλέκοντας» αρμονικά καινούργια με παλιά ρούχα. Retro δημιουργίες των οίκων μόδας Altuzarra, Giambattista Valli και Gucci, είναι η αγαπημένες της και τις αγοράζει όπου και όποτε τις βρει. Τα 60s φορέματα δεν τα αποχωρίζεται εν ώρα εργασίας στις δικαστικές αίθουσες, ενώ για τις red carpet εμφανίσεις της στο πλευρό του συζύγου της επιλέγει τουαλέτες με αύρα και στυλ Old Hollywood. Καμιά φορά «πρέπει να γυρίσεις πίσω για να πας μπροστά» ακόμα και όσον αφορά το στυλ και η Amal φαίνεται ότι το γνωρίζει καλά αυτό.