Aυτή η εξάχρονη έχει το πιο fashionable Instagram account που έχεις δει

Aυτή η εξάχρονη έχει το πιο fashionable Instagram account που έχεις δει

Και 124 χιλιάδες followers.

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα, όσον αφορά τα social media, είναι να ανακαλύπτω νέα hashtags και accounts στο Instagram που είναι αρκετά fashionable και hip ώστε να «πιάνουν τον ρυθμό» της μόδας σήμερα και να με εμπνέουν για τις καθημερινές μου εμφανίσεις. Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή μου δεν είναι κάποια Αγγλίδα socialite που γυρνάει στα ψαγμένα στέκια του Λονδίνου, ούτε κάποια Γαλλίδα street styler η οποία παραθερίζει τώρα στην εξοχική της κατοικία, κάπου στην Γαλλική Ριβίερα.

Είναι η εξάχρονη Coco από την Ιαπωνία η οποία λογικά, αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές, προετοιμάζεται ψυχολογικά για την πρώτη τάξη του δημοτικού που θα παρακολουθήσει από τον Σεπτέμβριο. Η «Coco Princess» έχει πάνω από 124 χιλιάδες followers στο Instagram έχοντας ανεβάσει μόνο 171 posts, τα περισσότερα από αυτά με το outfit κάθε μέρας (#οοtd). Παρατηρώντας τις ενδυματολογικές της επιλογές σκέφτεσαι πως θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο της επόμενη διαφημιστικής εκστρατείας των Vetements και θα μπορούσε να είναι μέλος του girl gang της Rihanna.

Κάνει layering που θα ζήλευαν και επαγγελματίες στυλίστες και ξέρει να συνδυάζει street κομμάτια με It-bags και logo T-shirts των μεγαλύτερων οίκων μόδα. Και όλα αυτά ενώ είναι μόλις 6 ΧΡΟΝΩΝ! Οι γονείς της «Coco Pink Princess» δηλώνουν πως όλα αυτά είναι καθαρά στυλιστικές επιλογές της μικρής και αν κρίνουμε από το ύφος της και τον τρόπο που ποζάρει, μάλλον τους πιστεύουμε. Δες μερικές από τις αναρτήσεις της και πάρε ιδέες για τις επόμενες super cool εμφανίσεις σου.