Όλοι μιλάνε για την πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle δίπλα στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Όλοι μιλάνε για την πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle δίπλα στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Το λευκό πανωφόρι που διάλεξε και το αξεσουάρ που έκλεψε την παράσταση!

Η Meghan Markle έκανε τη Δευτέρα την πρώτη της εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση στην οποία ήταν παρούσα η Βασίλισσα Ελισάβετ – και όλοι μιλάνε (για άλλη μια φορά) για τις στυλιστικές επιλογές της.

Meghan Markle white coat commonwealth day 2

Η μέλλουσα Δούκισσα του Sussex έδωσε το «παρών», μαζί με τον πρίγκιπα Harry, τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, στην εορταστική τελετή στο Αββαείο του Westminster για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας. Η πρώην ηθοποιός, που πρόκειται να γίνει και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας με τον γάμο της στις 19 Μαΐου, διάλεξε ένα λευκό πανωφόρι της Βρετανίδας σχεδιάστριας Amanda Wakeley -μια επιλογή χρώματος που όλοι θεώρησαν συμβολική. Όσο για το απαραίτητο για την περίσταση καπέλο (σύμφωνα με το βρετανικό πρωτόκολλο, οι γυναίκες φορούν καπέλα σε επίσημες εκδηλώσεις), η Meghan Markle προτίμησε για άλλη μια φορά να «ξεφύγει» από κάτι πολύ κλασικό και να δώσει έναν φρέσκο τόνο στο look της, φορώντας έναν μπερέ – ένα αξεσουάρ που αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν.

Meghan Markle white coat commonwealth day 1

Το γεγονός ότι δόθηκε η άδεια στη Meghan Markle να συνοδεύσει τον μέλλοντα σύζυγό της σε μια τόσο επίσημη τελετή θεωρήθηκε από τον βρετανικό Τύπο ως μια κίνηση δημόσιας αποδοχής και αναγνώρισής της από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και εικάζεται πως δεν είναι καθόλου τυχαίο που μόλις πριν από μερικές μέρες η πρώην star της σειράς «Suits» είχε βαπτιστεί από τον αρχιεπίσκοπο του Canterbury, τον πνευματικό ηγέτη της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

Δες ακόμα...

Messy Bun: 8 τρόποι να αντιγράψεις το ανεπιτήδευτο look της Meghan Markle